1 månad kvar tills vi reser till USA i 4 veckor!

Idag är det exakt 1 månad kvar tills vi åker till USA på världens roadtrips! Jag är så exalterad och som jag har tjatat om denna resa här på bloggen men jag bryr mig inte, för hade jag varit er hade jag vart så avundsjuk och velat veta allt! Haha så just därför kommer ni att få höra och veta allt. Vill ni följa med oss på vår resa så kommer jag aktivt försöka blogga varje dag, både skriva om vår resa men även kanske vlogga och såklart instagramma en hel del! Så vill ni följa med mig (eller jag oss, det är ju jag och Alex som åker) så följ mig på mina sociala kanaler!

Vi kommer i stora drag köra bil under våra 4 veckor i USA och resan börjar och går såhär:San Franscisco -> Monterey -> San Simeon —> Santa Barbara -> Los Angeles, Venice Beach -> Barstow -> Death Valley -> Las Vegas -> Grand Canyon -> Zion National park, Utah -> Salt lake City -> Lander, Wyoming -> Yellowstone -> Idaho Falls -> Salt Lake City.

Vi kommer köra såååå många mil. Och Vi har suttit de senaste 2 veckorna på helgerna och planerat våran körväg. Planerat i Google maps och verkligen förberett så när vi väl är i USA så ska vi kunna njuta och inte behöva leta hur vi ska köra utan allt ska vara planerat. (såklart kommer vi ha utrymme för att göra spontana avstickare och äventyr som vi får reda på under vägens gång.

Kommer berätta mer om detta i ett inlägg i veckan, så håll utkik om ni är nyfikna!

Den senaste månaden har jag vart mycket tyst på min blogg och sociala medier i sig. Varför? JO jag hade ett smärtskov med min endometrios och detta gjorde att jag mental (och i samband att jag inte trivdes på mitt gamla jobb, ja gamla jobb, jag har bytt) inte mådde så bra och bloggen kom därav i andra hand. Så förlåt att jag vart tyst! Nu mår jag mycket bättre och börjat på ett jobb som jag verkligen tror är som gjort för mig, hittills är jag bara positiv och allt känns så bra!
Men ska berätta mer om detta jobb i ett inlägg i veckan.

Nu ska vi kolla på Allsång på Skansen hemma i soffan, hade så gärna velat se Molly Sandén live men då jag fick smärtskov på jobbet så blev det direkt hem och sova. Ha en underbar tisdag allihopa! Kram!

Bild tagen i landet Wyoming för 2 år sedan! 

Gillar

Kommentarer

saganilssons
saganilssons,
Åh så underbart, ha det BÄST!! Kram<3nouw.com/saganilssons
MatildaWaern
MatildaWaern,
det kommer bli helt fantastiskt!! Du får hålla koll på blogg & instagram för härliga bilder och bli lite avis 😉 ❤️nouw.com/matildawaern
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åhh vad spännande och roligt det kommer bli!! USA är ju drömmen 😍👏🏻nouw.com/emmaengstrom
MatildaWaern
MatildaWaern,
Ja det kommer bli helt underbart! <3 nouw.com/matildawaern
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229