18 månader idag!

Idag vaknade jag rätt tidigt och låg och pussade på Alex lite gulligt för att väcka honom och säga grattis till oss på vår 18 månaders dag! Tänk att vi vart tillsammans i 18 månader, tiden går fort och jag undrar ofta vad jag gjorde med mitt liv innan jag träffa honom? Kan liksom inte se ett liv där jag existerat ensam utan honom? Vill aldrig nånsin tänka mig ett liv utan honom, han är fast med mig nu! Jag är hans framtid och han är min framtid.

Men vilket fall som helst, idag lagade jag frukost till honom och vad gott det var! Fattiga riddare med grädde och färska jordgubbar & hallon med lite agave sirap på toppen. Mums, det gick ner fort i magen medan vi kollade på love island UK, nån mer som ser på det tv programmet? Jag älskar det.

Nu ska vi ut i solen och sola, sätt upp en utedusch och bara ta det lugnt hela dagen, kanske åka och bada, men först, ett stort glas vatten med resorb! Det behövs nu vänner när det är så varmt, var rädda om er i värmen!

Ser det inte gott ut? Nån som är sugen på mitt recept?? Kanske borde man lägga ut det när man lägger upp bilder på maten man lagar? Jag vet inte, vad tycker ni?

Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,
Stort grattis till er! 😃
nouw.com/evelinarou
MatildaWaern
MatildaWaern,
hihi tack finis <3
nouw.com/matildawaern
Paulina
Paulina,
Grattis till er😊🌸 Såg gott ut😍
paulinageidenmark.devote.se
MatildaWaern
MatildaWaern,
Det var såå gott! Tack vänen!
nouw.com/matildawaern
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229