2015 året jag gifte mig&skilde mig.

Ja vart ska man ens börja sammanfatta år 2015? Året jag flyttade, förlovade mig, gifte mig, skilde mig. 
Året som jag mått som allra bäst men också allra sämst. Det har verkligen vart en bergochdalbana och vart ska man börja? 

Man kan väl börja med att säga att år 2015 blev ju inte riktigt vad jag trodde & hoppades på hur det skulle bli. Det var väldigt många lyckliga stunder men till slut så blev det kaos. Men om man ska försöka sammanfatta lite smått hur år 2015 varit. Första delen på året fram till sommaren var rätt så trist, samma gamla vanliga, skola, jobba & livet var rätt grått & tråkigt faktiskt. Sen när sommaren kom så tog allting fart, jag och min ex man åkte till Kreta där vi även förlovade oss. Och den resan var nog de bästa veckan på hela året faktiskt, för då mådde man verkligen bra, var lycklig, nyförlovad & livet tog en vändning, vi gifte oss även denna sommaren. 
Jag fick mitt drömbröllop på Tjolöholm slott & vad jag trodde skulle vara början på resten av våra liv ihop kändes mer som slutet på den. 

Efter det så blev det en dipp, ingenting verkade gå enligt planerna och ingen av oss mådde bra, varken jag eller min exman och bar några månader efter bröllopet så gav jag ett ultimatum, våra liv måste ändra sig eller så får vi gå skilda vägar. Det var det mest svåraste som hände på hela året och som ni vet så resulterade det i att vi fick skilda vägar och skilde oss. Många har frågat varför och hur det kunde bli som det blev & det kanske jag berättar mer om någon gång i framtiden men just nu så vill jag helst förtränga och gå vidare. Skilsmässopapperna var klara och vi hann bli skilda innan nyåret. 

2015 bjöd även på många goa stunder med mina vänner och kära familj och detta år har verkligen lärt mig vilka mina sanna vänner är. För dem har verkligen stått bredvid mig i vått som torrt. De stod ut med mig innan bröllopet, under bröllopet och stod vid min sida även när jag bestämde mig för att skilja mig. Jag är sååå otroligt tacksam för de fina vänner jag har och även min underbara familj & släkt som stöttat mig. 

Jag har lärt mig att vågar man inte saker i livet så kommer man aldrig heller vinna, tyvärr så kan man dock ''förlora'' eller som jag hellre säger LÄRA SIG. 
Jag har lärt mig att man måste våga lyssna till sitt hjärta & sin magkänsla för i slutet av dagen så är det endast en själv som måste leva med de beslut man gjort, ingen annan. 
Alla kommer alltid ha åsikter & råd och självklart så kan man lyssna till dem, men det är aldrig någon annan som kan säga åt en vad man ska göra utan det är endast man själv som vet hur man vill leva sitt liv. 

Jag har år 2015 skrattat, gråtit, ramlat, dansat, lekt och drömt. Det finns många saker jag hade kunnat göra annorlunda året som varit, så många saker. Jag hade kunnat lyssnat till min magkänsla och mitt hjärta tidigare, tänkt lite mer logiskt men vad hjälper det mig nu att tänka, ''tänk om jag hade gjort såhär istället?'' 

Nej, 2015 har redan varit och jag har lärt mig så otroligt mycket, vilka mina vänner är, vad jag vill i mitt liv, vad jag letar efter för framtida kille men mest vem jag är idag och vem jag vill bli. 

Jag vet vem jag är, svagheter som styrkor & jag vet vad jag måste göra för att bli den jag vill vara. Tack 2015 för otroligt bra upplevelser, jag kommer ha med dom i mitt livs CV och lära mig utav dem. 

Man kan väl kalla mitt 2015 för året Matilda misslyckades totalt?
​Eller så kan man säga att det var året som Matilda växte mest som person & hitta sig själv och vem hon vill vara? Det låter bättre! 

Gillar

Kommentarer

linneaohlund
linneaohlund,
MatildaWaern
MatildaWaern,
Tack så jätte mycket! Följ mig gärna under min ''resa''. 😊
nouw.com/matildawaern
linneaz
linneaz,
Gud va strongt skrivet!!!
nouw.com/linneaz
MatildaWaern
MatildaWaern,
Tack så jätte mycket 😊 Följ mig gärna under min resa! 😊
nouw.com/matildawaern
lovisawetterberg
lovisawetterberg,
Fortsätt kämpa! Du har redan kommit en bra bit på vägen😊
nouw.com/lovisawetterberg
MatildaWaern
MatildaWaern,
Tack 😊 Livet går vidare, gäller bara att lära sig av det som hänt! 😊
Följ gärna min blogg, hade betytt mycket! 😊
nouw.com/matildawaern
lovisawetterberg
lovisawetterberg,
Visst är det så! 😊 Följer redan!
nouw.com/lovisawetterberg
MatildaWaern
MatildaWaern,
Seder ja! 😊 Tackar & bockar! 😊 lägg gärna till mig på Facebook även om du har lust! 😊 https://www.facebook.com/Matilda-Waern-Blogg-1655266254746461/
nouw.com/matildawaern