4 arbetsdagar sedan 4 veckors roadtrip i USA!

Behöver jag säga så mycket mer? Tycker rubriken säger det mesta själv! 4 arbetsdagar kvar och sedan är det äntligen dags för 4 veckors semester som spenderas i USA på vägarna i Kalifornien, Nevada, Arizona, Utah, Wyoming och Idaho! Vi har planerat dessa sedan i vintrast och att det nu endast är 4 dagar kvar och sedan åker vi känns lite konstigt, halv overkligt typ.

Denna helgen har vi bara tagit det lugn, skrivit ut alla papper, kollat passen, börjat lagt fram allt som ska med och ja, förberett för USA och planerat lite mer. Detta kommer bli en sån otroligt minnesvärd resa och den första riktigt långa resa som vi ska åka på tillsammans. Hittills har vi ''bara'' vart i Paris och Kreta tillsammans, så detta blir verkligen en resa vi kommer komma ihåg länge.

Vad vill ni helst se? Bilder, video vloggar eller bara instagram story?

Vi kommer försöka blogga så mycket som vi kan och orkar under resan men samtidigt så ska vi ju slappna av, njuta och vara med varandra. Så vad hade ni helst sett att vi gjorde när vi väl har tid att sätta oss vid datorn och dela med oss av våra minnen och historier? Vill ni se bilder bara på bloggen och små korta texter? Se en video vlogg från vår dag? Eller kanske följa oss på instagram storys? Vad är bäst? Vad tycker ni?

Köpt nya resväskor inför resan på rean, hur snygga?

Gillar

Kommentarer

artibus
artibus,
Alltså jag vill se ALLT!! Men jag uppskattar nog mest vanliga hederliga bilder på instagtam/bloggen 😍❤️
nouw.com/artibus
Louiseelinore
Louiseelinore,
Nej men alltså va?! Inte alls avis! ;D <3
nouw.com/louiseelinore
Emma Engström,
ÅHH vad avis jag är ska du veta!! Älskar Kalifornien och vill så gärna dit igen, vill se en massa bilder här på bloggen!! 😃 KRAM
nouw.com/emmaengstrom