4 månader har snart gått..

Nu har man varit 08:a i hela 4 månader snart! Det är sjukt vad tiden går snabbt och hur sjukt dålig jag har varit på att uppdatera bloggen. Förlåt, men jag antar jag varit lite busy här uppe och haft saker för sig hela tiden. Så är det. Jag gjorde ett branschbyte när jag flyttade upp till Stockholm, jag trivdes inte på det jobbet jag flyttade upp för att börja på så jag kände, skit i detta, skaffa ett jobb som du blir glad av, har kollegor i samma ålder och folk faktiskt gillar sitt jobb och brinner för det dem gör. Därav började jag jobba på Johan & Nyström, jag har sedan jag började i december månad varit på Norrlandsgatans affär och ska nu vara på affären på Mariatorget tills vi öppnar ’’vår’ butik som jag ska vara store captain över öppnar på Odenplan. Jag är så taggad och även fått chansen att åkt ner och jobbat på våra affärer i Göteborg, både på avenyn och nordstan!

Tips för alla er kaffeälskar där ute är att besöka någon av våra coffeshops, vi har helt ärligt GRYMT kaffe :)

Så va har mer hänt förutom branchbyte och nytt jobb? …. Ja en hel del. Jag och Natalie fick en ny rumskompis, eller ja två faktiskt. Julia och hennes hund Zacke! Två helt underbara rumskompisar som vi kommer ha såå kul med. Aron och Zacke är grymt bra vänner och Julia passar in i våran lilla ’’familj’’ helt perfekt. Trots att vi ’’bara’’ har en 3a så funkar det riktigt bra.. Kan hände att Matilda & Aron sovit mycket borta det sista… Aron har nämligen hittat sig en ny favorit & jag tror han jag blivit ersatt.. Men mer om det någon annan gång.. Vissa av er vet redan, andra får nyfiket vänta.

Nu sitter jag, Aron och A på tåget på väg till Göteborg. Vi åker med SJ så självklart är vi redan över 1 timme föresenade… Helt jäkla underbart att veta att man kommer komma hem till föräldrarna mitt i natten.. Men ja, ska bli kul att komma hem till Göteborg några dagar, få träffa föräldrarna och syskonen och bara mysa lite. Ska visa runt Göteborg för en 08:a… Det kan ju bli intressant.. Sedan bär det åter till Stockholm på måndag, med MTR.. Så då är vi hemma i tid!


Nu ska jag njuta av att SJ’s wifi inte fungerar och att jag har ingen 3G täckning på telefonen så ofta så får se hur rolig tågresa detta blir… Ha en härlig torsdag folket!


Gillar

Kommentarer