Åh så roligt det är att flytt packa...

​Nu står jag här, vandrandes med blicken över lägenheten och funderar på i vilken ände jag ska börja.. Vad ska jag packa ner, hur ska jag packa ner det och vad ska med till lägenheten och vad ska till lagret? Ush, ångesten när jag behöver tänka, ta beslut över vad jag ska ta med sig och inte till min nya lägenhet är stor. Vad är det jag verkligen behöver ha med mig och vad jag jag ha på lager sålänge? 

Självklart så behöver jag inte 40 stycken glas, 30 st tallrikar osv, nu gäller det att prioritera & tänka smart. Jag flyttar från 80 kvm till knappa 40 kvm, jag måste sålla bland mina saker. Alla kontorssaker är nerpackade, bara datorn som ska läggas ner i en låda på flyttdagen. Nu står jag i köket och undrar, vart ska jag börja? Sen så behöver jag ju saker fram tills jag flyttar så kanske dumt att börja packa? Kanske ska man börja med kläderna, jag har ju ändå just nu 5 garderober och dit jag flyttar har jag bara en.. Jag måste skära ner på vissa saker... 

Vem hade trott att så många beslut behövs tas när man ''bara'' ska packa ner sitt hem i lådor för att sedan packa upp dom igen? 5 lådor är redan packade, ett litet hörn av lägenheten är nerpackad, nu är det bara resterande 65 kvm som ska packas ner.. Jag flyttar på fredag och tills dess borde jag kommit på hur jag ska göra, eller? 

Gillar

Kommentarer