Aldrig för sent för att ändra sitt liv!

Nyårslöften är något som vi alla har gjort i vårt liv. Det kan vara allt från att börja träna & äta hälsosammare till att sluta med en dålig ovana, röka, snusa, ge upp socker osv. Tanken med nyårslöften är ju bra men oftast så brukar det gå någon månad innan man är tillbaka i gamla mönster, tyvärr.

Så detta år ska jag istället för att ha nyårslöften köra ''The golden year''. Dvs jag kommer gå igenom mitt liv inom fyra områden, kärlek, hälsa, familj & jobb. Dessa fyra områden är otroligt viktiga att ha i sitt liv så därför kommer jag börja rannsaka mig själv och komma fram till, hur har jag det nu när det gäller kärlek, hälsa, familj & jobb och hur vill jag ha det?

Jag älskar att sätta upp mål som man strävar emot och en dag uppfyller & istället för att ge mig själv ett nyårslöfte som man ändå kanske glömmer bort eller inte prioriterar lika mycket så gör jag detta mitt första ''Golden year''! Jag ska börja fundera på vad jag vill uppnå i mitt liv inom dessa fyra områden. Detta blir ju starten på att ändra dåliga ovanor, få in bra vanor, inse hur saker faktiskt ligger till i mitt liv. Sen är det helt enkelt bara att sätta sig ner och se vad jag behöver ändra på, lägga till eller ta bort i mitt liv för att komma dit jag vill i livet..

Det är aldrig försent att börja, ändra eller sluta med saker i sitt liv som man inte är nöjd med eller saknar i sitt liv. Vi är människor och vi utvecklas och ändras för varje dag som går, alla händelser som har hänt i våra liv har ju format den vi är idag. Vissa saker kan vi inte påverka eller ändra på tyvärr men vi kan däremot välja hur vi hanterar dom och går vidare. Oavsett vad för beslut vi måste ta i våra liv så finns det alltid två val. Det behöver inte vara ett bra val och ett dåligt och oavsett vilket beslut man än tagit i sitt liv vid en tidpunkt som man kanske ångrar eller tänker, hur tänkte jag där? Så var det det beslutet man ville ta just då och det gör det inte till ''fel beslut''. Vi lever, vi lär och vi ändras som människor varje dag, men det är aldrig försent att ta sitt ''Golden Year''.

Jag tänker ta mitt ''Golden year'' detta året och inte ge några nyårslöften som jag antagligen haft i flera år men aldrig nått. Hur kommer du göra? Finns det saker du vill ändra på, sluta med eller börja med? Då kanske även du ska ta ett Golden Year.

Gillar

Kommentarer