Aldrig för sent för att ändra sitt liv!

Nyårslöften är något som vi alla har gjort i vårt liv. Det kan vara allt från att börja träna & äta hälsosammare till att sluta med en dålig ovana, röka, snusa, ge upp socker osv. Tanken med nyårslöften är ju bra men oftast så brukar det gå någon månad innan man är tillbaka i gamla mönster, tyvärr.

Så detta år ska jag istället för att ha nyårslöften köra ''The golden year''. Dvs jag kommer gå igenom mitt liv inom fyra områden, kärlek, hälsa, familj & jobb. Dessa fyra områden är otroligt viktiga att ha i sitt liv så därför kommer jag börja rannsaka mig själv och komma fram till, hur har jag det nu när det gäller kärlek, hälsa, familj & jobb och hur vill jag ha det?

Jag älskar att sätta upp mål som man strävar emot och en dag uppfyller & istället för att ge mig själv ett nyårslöfte som man ändå kanske glömmer bort eller inte prioriterar lika mycket så gör jag detta mitt första ''Golden year''! Jag ska börja fundera på vad jag vill uppnå i mitt liv inom dessa fyra områden. Detta blir ju starten på att ändra dåliga ovanor, få in bra vanor, inse hur saker faktiskt ligger till i mitt liv. Sen är det helt enkelt bara att sätta sig ner och se vad jag behöver ändra på, lägga till eller ta bort i mitt liv för att komma dit jag vill i livet..

Det är aldrig försent att börja, ändra eller sluta med saker i sitt liv som man inte är nöjd med eller saknar i sitt liv. Vi är människor och vi utvecklas och ändras för varje dag som går, alla händelser som har hänt i våra liv har ju format den vi är idag. Vissa saker kan vi inte påverka eller ändra på tyvärr men vi kan däremot välja hur vi hanterar dom och går vidare. Oavsett vad för beslut vi måste ta i våra liv så finns det alltid två val. Det behöver inte vara ett bra val och ett dåligt och oavsett vilket beslut man än tagit i sitt liv vid en tidpunkt som man kanske ångrar eller tänker, hur tänkte jag där? Så var det det beslutet man ville ta just då och det gör det inte till ''fel beslut''. Vi lever, vi lär och vi ändras som människor varje dag, men det är aldrig försent att ta sitt ''Golden Year''.

Jag tänker ta mitt ''Golden year'' detta året och inte ge några nyårslöften som jag antagligen haft i flera år men aldrig nått. Hur kommer du göra? Finns det saker du vill ändra på, sluta med eller börja med? Då kanske även du ska ta ett Golden Year.

Gillar

Kommentarer

camillacecilia
camillacecilia,
Skikkelig bra skrevet, og en god ide å ha et Golden Year. Det er jo sant det du skriver at man ofte ikke når de målene man har satt seg på nyttårsforsetter- lista, eller at man oppnår mål men går tilbake igjen til gamle vaner etter kort tid. Også ender det bare med at man blir skuffet over seg selv.

Jeg har skrevet ned noen nyttårsforsetter for dette året, men i år har jeg fokusert på å ikke skrive ned de samme målene som jeg har igjen og igjen men som jeg ikke klarer å nå. F.eks skriver jeg alltid på lista at jeg vil begynne å spise sunt og få et bra kosthold, det kan jeg klare i kanskje en måned, men så begynner jeg å spise sjokolade, chips og fast food igjen etter kort tid :- P Men jeg tror jeg skal på en måte ha et Golden Year jeg også i år, i tillegg til nyttårsforsettene jeg har satt meg. Jeg tror at det også for meg er på tide å se litt etter på hvordan jeg har det og hvordan jeg Vil ha det.

Jeg tror jeg begynner å bli litt god i svensk etter å ha byttet bloggportal til Nouw, He He :- P Men Lykke masse til med ditt Golden Year, Håper du finner ut i løpet av året hvordan du vil ha livet ditt og hvilken gode endringer du kan gjøre <3
nouw.com/camillacecilia
MatildaWaern
MatildaWaern,
Ja, självklart är det perfekt att kombinera nyårslöften med ett golden year. Ett golden year blir ju som flera små nyårslöften men med fokus på att uppnå ett större mål! 😊

För mig så är ett Golden year precis vad jag behöver, det är aldrig försent för att ta tag i sitt liv och verkligen leva det såsom man vill leva.

Haha norska och svenska är väldigt lika på många sätt men ibland så kan det skilja sig väldigt mycket när det kommer till vissa ord! 😊 Hoppas du får ett bra år också ❤️
nouw.com/matildawaern
camillacecilia
camillacecilia,
Ja, det er sant 😃 Ja, norsk og svensk er veldig likt men noen ganger må jeg bruke google translate, Ha Ha xD
Takk <3 Klem
nouw.com/camillacecilia
MatildaWaern
MatildaWaern,
Haha google translate är bra ibland! 😉 Då lär man ju sig det man är osäker på! 😊 nouw.com/matildawaern
camillacecilia
camillacecilia,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229