Ansiktsbehandling och mitt ansikte får ett nytt GLOW. Rabattkod i inlägget.

inlägget är i samarbete med Anna forsman på Studio Ribbing, sankt eriksplan i Stockholm. Rabattkod finnes.

Det har vart en intensiv vecka förra veckan och efter flera månader utav sjukhusbesök & ständigt känna mig krasslig och stressad så bestämde jag att det var dags att unna mig själv något. Därför har det varit dags att iallafall få det yttre att må bra.
Så därför har Matilda gått på lite skönhetsbehandlingar.

Jag hittade en tjej på instagram som började följa mig som är hudvårds-terapeut, för fransar, vaxning och lashlift. Hon håller till på Studio Ribbing, en jätte fin salong som ligger vi Sankt Eriksplan i Centrala Stockholm. Ni får gärna kika in hennes instagram Skinandcarebyanna för att se hennes behandlingar och så!

Jag bokade en ansiktsbehandling och wow, jag har aldrig någonsin gått på ansiktsbehandling tidigare men det kommer jag definitivt att göra igen. Det var så avslappnande och ligga och få sitt ansikte masserat, insmord i masker, oljor och liknande. Att få sina porer tömda och min hy fick verkligen ett helt nytt flow efter behandlingen och jag höll på att somna under tiden Anna masserade in en lavendelolja i mitt ansikte. WOW. Detta ska jag definitivt göra om.

Att Anna även vaxar, gör fransar och lashlift gör ju att jag känner mig sugen på att börja göra fransar igen men även börja vaxa mig hos henne. Jag kände mig helt trygg i hennes händer.

RABATTKOD 25 % på alla behandlingar hos Anna på Studio Ribbing. ANGE: MATILDAMAJA i meddelandet vid bokning för att få 25% rabatt. 

Och till alla er som följer mig och bor i Stockholm så får man en rabattkod hos Anna om man uppger rabattkoden: MATILDAMAJA i meddelandet vid bokningen. Då får du 25 % rabatt på ALLA behandlingar hos Anna. Boka kan du göra här!! Välj behandlingar hos Anna Forsman.

Kan VARMT rekommendera Anna och känner du att din hy behöver nytt GLOW så skräddarsyr hon ansiktsbehandlingen efter just din hy och vad du känner. Sen som sagt gör hon även volym- och singel-fransar, Vaxningar, Lashlift, vaxning av bryn, och brynfärg samt även kemisk peeling.

Kanske ska du Unna dig en skönhetsbehandling för att vara redo nu när våren kommer! 

Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,
Spännande! 😃
nouw.com/evelinarou
MatildaWaern
MatildaWaern,
Ja verkligen, så nöjd efter min ansiktsbehandling! 😃
nouw.com/matildawaern