Äntligen åkte vi hem till Göteborg & bebisfeber!

Denna helgen tog jag, Alex och Aron bilen ner till Göteborg för att hälsa på min familj samt ordna med min lägenhet där nere som jag hyr ut i andrahand. Vi har inte vart hemma i Göteborg hos mina föräldrar sedan i julas så det var verkligen en välbehövlig resa dit ner.
Vi åkte redan efter lunchtid ner till Göteborg från Huddinge där jag ÄNTLIGEN fått komma till endometrios-teamet.
Jag träffade en kurator och hade samtal i 1 timme (vilket gick hur fort som helst) och det kände bra att få prata av sig med någon om alla bekymmer, tankar och funderingar man haft sedan min titthålsoperation i September. Att bara få bli hörd är något många av oss endometriospatienter inte ofta blir..

Men vilket fall som helst, jag tog verkligen en paus under hela helgen från mina sociala medier och umgick med min familj, shoppade, ordnade med lägenheten och vara tog det lugnt. Det var så skönt att knappt ens veta var min mobil låg under dagarna. Att umgås med min familj är något av det bästa jag vet och det var verkligen en helg där jag fick massa ny energi ifrån.

En av mina bästa vänner från min barndom fick precis sitt andra barn förra helgen, så henne åkte vi och hälsade på! Man får verkligen bebisfeber av att se sina vänner få barn. Är det något jag har velat i mitt liv sedan en ung ålder så har det varit att få egna barn och bli mamma. När jag var lite ville jag bli som min mamma. Hemmafru och ta hand om mina barn dagarna i ända, nåndag kommer väl det hända är min förhoppning trots min endometrios som kan göra allt svårare.

Vi hälsade som sagt på min vän Tess och hennes man Benjamin och deras pojke på 3 år och nyfödda son påbara 1 vecka och 1 dag. SER NI HUR SÖT DENNA BEBIS ÄR?! Jag bara dog och jag tror att jag fick hålla bebisen typ hela tiden jag var där förutom när han behövde amma. Fick till och med byta blöja! Bebisfebern är hög nu och att jag drömmer om bebisar på natten gör det inte enklare!
Drömmen om att bli mamma är såå stark just nu!

Vi kom hem ifrån Göteborg söndag kväll efter 5 timmars bilkörning. Aron låg och sov hela vägen, jag låg och sov delar av vägen och Alex satt bara och körde bil. Denna helgen har varit helt fantastisk mysig och jag längtar redan till nästa gång vi kommer åka hem till min familj! Nu i eftermiddag blir det att fixa ögonbryn och fransar och sedan hem för att mysa med mina favoritgrabbar där hemma!

Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,
malinkirstine
malinkirstine,
Men neeeej, vad mysigt <3 Kram
nouw.com/malinkirstine
by_anniess
by_anniess,
Så mysigt! 😉 Och så kul få fixa sig lite<3
Sv: Så kul Du gillade inlägget<3
nouw.com/by_anniess
Emma Engström,
Vilken himla fin tanke och dröm att få barn, alltså man längtar ju nästan! <3
nouw.com/emmaengstrom
MatildaWaern
MatildaWaern,
Jag längtar! <3
nouw.com/matildawaern
Matildaberlin
Matildaberlin,
Så himla glad jag blir över att du fått prata ordentligt med någon! Och alltså åhhh! Jag dör sötdöden lite granna!! Kram finaste <3
nouw.com/matildaberlin
MatildaWaern
MatildaWaern,
Det är jag med, det behövdes prata ut! Det gjorde jag med, mina äggstockar skrek efter en bebis där kände jag! haha kram <3
nouw.com/matildawaern