Är man en soldyrkare så är man!

Innehåller affiliate-länkar

Är jag den enda som har sett att vädret denna vecka och helg ska bli helt fantastiskt?! Så denna helgen ska jag, Alex och Aron BARA vara ute och göra saker i solen. Om det betyder gå på stan, ligga på stranden, fixa i trädgården eller whatever så bryr jag mig inte, så länge vi är utomhus och njuter av solen.

Är jag den enda som är en soldyrkare?

Jag trodde att jag var en riktigt soldyrkare, sen träffade jag Alex och han är en soldyrkare på en helt ny nivå. Jag kommer ihåg förra året när vi ''nyss'' träffats, vår första vår tillsammans. Han kunde sitta på altanen i 15 grader med t-shirt och börja grunda sin bränna inför sommaren. Jag var så blek förra sommaren att Alex trodde inte på mig när jag sa att jag brukar vanligtvis bli jätte brun. Men eftersom jag spenderade mestadels av förra sommaren inomhus pga sjukdom så har jag varit mer ute denna sommaren och jag måste ändå säga, denna sommaren är jag brunast utav oss. YES!

Min nya obsession är solglasögon!

Och iochmed att jag är ute mer denna sommaren så insåg jag att mina gamla solglasögon som jag köpte för flera år sedan från Rayman var dags att uppdatera men jag ville ha något nytt! Något, nytt och fräscht och något som kanske inte var så känt. Jag ville att dem både skulle vara snygga, skydda ögonen och inte vara för dyra och jag ville stötta ett svenskt företag. Alex hade gått förbi en butik så låg på vägen till hans jobb på norrlandsbutiken och ja, det är därför jag nu har 3 stycken par från Nividas. 2 par solbrillor och ett par läsglasögon. Och SOM jag älskar dem! Jag menar, bra i pris, miljövänliga och ett svenskt märke! Att vi dessutom fick studentrabatt tack vara Alex var ju roligt!

hur snygga är inte dessa?

Nu är jag så redo för helgens äventyr och dessa brillor kommer definitivt åka med i resväskan till USA!
Vilket av paren är snyggast tycker ni? Jag lutar emot de mörka utav dem.. Snart ska jag även färga håret och jag funderar på om jag ska bli brunett igen, då kan nog de mörka se riktigt snygga ut, vad tror ni?

Inte nog med snygga brillor, de kommer även snyggt förpackat! sommarrea är det även nu!

20 procent rabatt just nu!!

Gillar

Kommentarer