Är man pedantisk så är man.

​Så idag så var det dax att ta tag i tvätten, disken & lägenheten. Tvättkorgen är överfull, disken är staplad över hela bänken i köket och lägenheten är upp och ner. Inte ens resväskan från helgen är uppackad.. Under tiden Aron ligger på sängen och sover så går jag runt i lägenheten och börjar fixa. Trots att jag fortfarande är krasslig så mår man nog inte bättre av att leva i en lägenhet där kaos råder. Det tog väl bara 1 timme eller två så var lägenheten ren från smutstvätt, disk och är åter i ordning. Det finns inget som slår känslan av en nystädad lägenhet. Alla dem som känner mig vet hur pedantisk och ordning & reda det ska vara hemma hos mig. Jag hade helt seriöst vart den perfekta frun.. Vilket jag faktiskt var.. haha!

Nu är lägenheten städad, blev en storstädning, damma, damsuga och sedan moppa golvet. Som belöning tappade jag upp badkaret med gott badskum och tände ljus och sedan la mig ner med ansiktsmasken på och njöt.. Aron verkade vara lite avundsjuk för han ville hela tiden stå med tassarna på badkaret och ett tag var jag lite rädd för han skulle hoppa i han med. Det är nog dags att bada han också snart men min energi för dagen är förbrukad. 

Nu ska jag sätta mig i soffan, njuta av hur rent och fint det är och bara ta det lugnt resten av kvällen. Alla blockljus & doftljus är tända, lamporna släckta och framme så kan det hända det ligger en chokladkaka framför.. Blir väl ett avsnitt eller tio av O.C.. Det är ju så spännande! 

Gillar

Kommentarer

dupljaja
dupljaja,
marry me? 😃 vem säger att du inte är xd
:O ljus älskar ljus jag med =) massor av ljus ska det vara 😃
nouw.com/dupljaja
MatildaWaern
MatildaWaern,
Haha 😊 Ohja ljus är så mysigt!! Luktar så gott också!
nouw.com/matildawaern
dupljaja
dupljaja,
aa xd bäst är ju om man är 2 å har det mysigt med ljus osv ^^
oh-ja är det ditt svar på marry me? 😃 haha
nouw.com/dupljaja