Aron ligger på Djursjukhus med slangar

I några dagars tid har Aron varit lite lös i magen och inte riktigt mått helt okej. Det började i Torsdags när han var lite lös efter att ha ätit ett grisöra och sedan dess så har det sakta, en dag i taget blivit lite värre. Han har fortsatt vart relativt pigg och varit sig själv fram tills igårkväll när min familj hälsade på. Då låg han mest och sov. Han har i 3 dagars tid fått Id foder, canicura och probiotika för att se om detta skulle försvinna av sig själv, men nej..

Inatt började han även kräkas. Föregående nätter har han velat gå ut 2 ggr per natt för att bajsa, extremt lös bajs och typ ingenting. Inatt började han kräkas. Först slem och vitt, sedan brun mörkt gegga och imorse spydde han blod.

Att kräkas blod är inget bra, och när han började bajsa blod även så åkte vi direkt till Djursjukhuset. 

Efter att suttit på djurakuten i 1 timme så var det vår tur. Aron sov mestadels, vilket är förståeligt då vi vart uppe i princip hela natten då han kräkts. Läkaren undersökte honom och tyckte han var intorkad/uttorkad samt var spänd över buken, hade blod i rumpan, var torr vid tänderna och behövde inneliggande vård.

Så nu är Aron inskriven på Djursjukhusets infektionsavdelning. 

Det värker i mitt hjärta att vara ifrån min älskling, speciellt när han är sjuk och mår dåligt. Jag håller alla tummar och tår att han är hemma snarast så vi kan slippa oroa oss här hemma. Notan sa de kommer landa på ca 18.000 kr, men vem vet vad det går på i slutändan. Nu tror vi han skulle få dropp i nålen han fick i sitt vänstra ben. Ska göra ett ultraljud på buken och imorgon kommer veterinären ringa oss för att uppdatera vad som sker. Om inget allvarligt händer då ringer hon tidigare och det hoppas vi ju inte på.

Se bilderna från Djursjukhuset här, lilla älskade Aron <3 

Sitter och kramar om lille Aron i undersökningsrummet, han var så trött och bara ville somna hela tiden. Matte kan inte sluta pussa på honom.

Aron står och kollar på oss som; ''Kan jag inte bara få en spruta så jag mår bra så vi kan åka hem nu?'' I wish Aron ❤️

Djursköterskan förbereder nålar, blodprover osv till Aron. Han rakades på benet och fick sedan en infart där de tog blodprov från och där slangar kopplas på.

Aron var SÅÅ duktigt när hon stack nålen och sa inte ett pip. Var lite obekvämt med en infart i benet säger Aron men när de gick iväg så kollade han inte ens bak på oss, han måste må dåligt 😔 Ser han inte lite ledsen ut?

Vi lämnar nu Aron och åker hem.. Det är bara tomt. Längtar tills han mår bra så vi kan hämta honom och åka hem alla tre igen.

Gillar

Kommentarer

LifeIsBetterAlive
LifeIsBetterAlive,
Nej fy fan... 😭 Han är försäkrad va? Min älskade katt fick somna in i söndags så här hemma är det total sorg... 😭 Vi visste dock att han troligtvis hade lymfom och att han inte skulle finnas till så länge... Men när han från att ha varit pigg till att bli akut dålig sent i lördagskväll så blev det ju en chock ändå då det kom så plötsligt. 😭 Jag hoppas verkligen att din vovve blir bra igen! Kram till er! ❤
nouw.com/lifeisbetteralive
MatildaWaern
MatildaWaern,
Ja som tur är så är han försäkrad! Annars hade det blivit dyrt 😟 Vi är så glada att Aron är hemma igen och mår bra<3 vi tänker på er katt som springer på gröna ängar nu <3
nouw.com/matildawaern
LifeIsBetterAlive
LifeIsBetterAlive,
Förstår att ni är glada! Jag är glad för er skull också över att han mår bra igen! 😊❤ Tack så jättemycket för omtanken! 😭❤
nouw.com/lifeisbetteralive
Cecilia
,
Hej!

Stackars Aron! Vår dvärdtax hade precis samma som du beskriver och vi satt också på samma infektionsavdelning i Bagarmossen. Hon både kräktes och bajsade blod i flera dagar. Det tog ganska många dagar men hon blev sakta men säkert bättre. Vi var jättenöjda med vården och ringde flera gånger till veterinären för råd. Vi såg till att hon fick i sig lagom mängd vätska, så att magen inte skulle få en chock. Min man och jag turades om att ta natt och dagpass och egentligen ge henne uppassning nästan 24 h om dygnet i över en vecka. Jag vet precis hur knäckande oron är, men hoppas att kunna ge lite hopp till dig i samma situation att hon blev bra även om det tog några dagar!

Hoppas att det går bra för er!

MatildaWaern
MatildaWaern,
Ja, ush det är inte roligt när ens små älsklingar inte mår bra 😟 Vi är så glada att han är hemma och mår bra och är sig själv igen<3 Hoppas eran också mår bättre?? <3
nouw.com/matildawaern
Frulindhamn
Frulindhamn,
Åh vad ledsamt och läskigt, jag håller alla tummar för att Aron ska må bättre snart ❤️
nouw.com/frulindhamn
MatildaWaern
MatildaWaern,
Tack<3 han är hemma nu igen och mår redan bättre! <3
nouw.com/matildawaern
artibus
artibus,
Men fyyyy. Usch paniken man får.. Var iväg med min lilla katt och man blir så orolig så snabbt... Hoppas han mår bättre snart. Kärlek till er <3 <3
nouw.com/artibus
MatildaWaern
MatildaWaern,
Ja verkligen, nu är han hemma igen vilket är skönt och mår bättre <3
nouw.com/matildawaern