Återbesök hos Gyn & fika i stan

Detta med Endometrios är något som kommer följa mig resten utav mitt liv, en sjukdoms om jag alltid kommer att ha.
Nu har det snart gått 6-7 veckor sedan jag opererade mig & idag var jag på återbesök hos gynekologen och allt såg bra ut. Hormonspiralen Mirena satt som den skulle & inga sammanväxtningar, ärrvävnad eller cystor vad hon kunde se. Så det var ju skönt att höra. Att jag hade ont sa hon inte så mycket om, utan vi får vänta och se med tiden om det lägger sig. Det är ändå uthärdligt & skulle jag få extremt mycket mer ont så får jag söka direkt sa hon. Men det var ju skönt att höra att allt såg fint och bra ut.

Smärta kan man ju ha & om man jämför smärtan jag har nu med den jag hade när jag låg inne på sjukhus så är väl min nuvarande smärta typ obefintlig i jämförelse med smärtan jag hade när jag låg på sjukhus. Så det är bara att stå ut & hålla tummarna att det går över. Jag fick en tablett som hette Sertralin tror jag som ska hjälpa emot nervsmärta, även migrän & kan hjälpa till med sömnen. Så den ska jag börja ta regelbundet nu och se om den hjälper. Vi får hoppas på det.

Efter gynbesöket mötte jag upp Alex & Aron och tog en fika på stan och gick runt i butiker innan Alex skulle åka till gymmet, det var skönt att bara inte vara hemma för en gångs skull. Men nu ikväll blir det nog bara mys i soffan för hela slanten, vädret här i Stockholm är grått, blött, trist och tråkigt.. Längtar tills första snön kommer!

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Uscha, grym du är som kämpar på!! Så otroligt många vänner med samma otur som fått sjukdomen, ni är förebilder som kämpar på ❤️
nouw.com/happym
MatildaWaern
MatildaWaern,