Att bara vara sådär lycklig & nöjd!

Har ni någongång suttit och tänkt på allt och inget och helt plötsligt känner ni ett sorts lugn, som en tacksamhet och glädje över att må sådär helt underbart bra och bara känna sig helt lycklig med det man har?
Så kände jag häromdagen och det var en helt underbar känsla. Jag är så jäkla lycklig just nu & det är en känsla som man inte ska ta för givet för vi alla vet att vara lycklig är inget givet, utan det är någon man får jobba för att vara. Så jag är bara så enormt glad & tacksam över att känna mig så lycklig som jag gör just nu.

Jag & A var hemma hos mina föräldrar nu över påsk & jag satt bredvid mamma i soffan när hon tittade på mig och sa; Du ser så lycklig ut, inte lika stressad & stissig utan mer nöjd med livet? Är det så?
Min mamma är världens bästa mamma, hon känner verkligen mig & kan se hur jag mår exakt utan att fråga. Och få det bekräftat från henne att jag verkar vara mer lycklig, lugn och nöjd med livet är en skön känsla, för vi alla vet att våra mammor har alltid rätt!

Jag vet inte riktigt vad jag har gjort dessa månader för att komma dit jag är idag, det jag vet är att allting verkligen händer av en anledning. Att jag flyttade till Stockholm just nu, att jag jobbat på de jobben jag gjort och att jag har hamnat där jag är nu. Everything happens for a reason, it really does.
Att jag träffade A på första dagen på jobbet, att det verkligen var intresse vid första ögonkast och att vi nu, 3 månader senare är tillsammans & bor ihop tillfälligt. Ja det är helt sjukt vad ödet kastar i ens väg. Att jag sedan började på Central-intensiven på Karolinska, ett jobb som jag efter nu 4 veckor verkligen älskar. Ja, vad ska jag säga, jag är så nöjd med hur allting är nu att jag ska bara njuta av detta & hoppas det håller i sig lääääänge!

Snart fyller jag 24 år & det ska jag och A fira i Paris tillsammans, med ett 5 stjärnigt hotell, god mat, A ska visa mig runt i staden han bodde i 1 år. Njuta av romantikens stad med den jag är allra lyckligast med. Det kan inte, inte bli en bättre födelsedag! Jag längtar, det är bara knappt 11 dagar kvar tills vi åker! Tänk att möta våren i Paris!

Nu ska jag ladda upp batterierna efter en fantastisk helg hemma i Göteborg med A och familjen och imorgon är det åter till jobbet, vilket jag ser fram emot! Tänkt att ha ett jobb man längtar efter att gå till, jag är då lyckligt lottad! ❤️

Här kommer lite bilder från resan hem till Göteborg, vi hann gå på Hade outlet, Gekås i Ullared, äta god middag och en härlig Brunch ❤️

Aron sitter där bak i bilen & är inte nöjd med att få sitta ensam, mycket bättre när vi sitter där bak med honom.. 😊

Grillning med släkten på Älskhultby som traditionen är, A fick vara med och här sitter vi i solen & njuter av lite D-vitam!

How can you not love that face? ❤️

Middag på Tullen i Kungsbacka med A ❤️

Fikadags vilket blev på Kaffebaren i Kungsbacka!

Gillar

Kommentarer

josefineviberg
josefineviberg,
Vad roligt att du träffat någon ❤❤ ser super mysigt ut 😍❤
nouw.com/josefineviberg
MatildaWaern
MatildaWaern,
Det är supermysigt <3
nouw.com/matildawaern