Att ha två hundar

​Jag har länge gått i tankarna om att skaffa en till hund, en kompis till Aron. Kompisar och släktingars åsikter är många såsom, ''Åh vad roligt'' till ''varför då?''. Och ja varför då? Jag känner att hundar är flockdjur och Aron hade blitt glad av att ha en till vän här hemma som ''pratar samma språk''. Samt jag älskar ju djur och jag känner väl såhär, allt gott kommer i par? Hehe.. 

Så nu har Baloo vart här i en dag och det går förvånansvärt bra mellan hundarna. Det har inte varit något bråk utan de leker på lika villkor och imorse när jag vaknade så hade jag en hund på varje sida i sängen. Bästa sättet att vakna på och så fort man öppnade ögonen så ser man två viftande svansar. Vem kan säga nej till att ha två helt underbara hundar? 

Visst det kan vara lite klurigt när man är ute och går med två hundar men det går faktiskt jätte bra. Jag har mycket att lära med hur man gör nu när det är två hundar men jag känner mig så positiv och lite stolt över mig själv att jag lyckas ha pli på dem samt att de ser mig som flockledaren. Baloo har redan börjat ty sig till mig och Aron kanske är lite svartsjuk och ska gärna komma och inö sig för att också bli klappad. Så nu är det så mycket kärlek här hemma så man blir helt överlycklig. 

Nu är det dags för ett avsnitt av Grey's Anatomy med lite hundmys. 


Gillar

Kommentarer