Att leva i ''Mello-bubblan''

​Vilka dagar det blev i Malmö under melodifestivalens andra deltävling. Jag åkte ner redan under torsdagen och åkte hem söndag morgon direkt efter efterfesten.. Jag åkte ner halvkrasslig med lite snuva och kom hem med fulländad feber, hosta, snuva & en kropp som vill gå i ide ett par månader. Var det värt det? Ja självklart jag hade så roligt, lärde känna så mycket nya vänner och speciell plats får nog mina tre snälla väskbärare i mitt hjärta + världens mest härliga tjej Julia. Tror inte helgen hade vart hälften så rolig om det inte vore för henne! Älskar när man träffar en ny människa som man bara klickar med direkt, så var det med Julia. Hon krigade uppe med mig till klockan 7 på morgonen i söndags efter efterfesten. Vi höll oss vakna och jag hann med tåget hem till Göteborgstrakterna där jag sedan kunde slänga mig i sängen och äntligen sova..

Jag tror jag lade mig i sängen runt klockan 11, efter jag tagit mig en dusch, tagit några alvedon och sedan bytt om till en stor mysig t-shirt så kunde jag äntligen lägga mig och sova i min egna säng, som den vart saknad. Borta bra men hemma är ändå bäst! Klockan 13 ringde det på dörren så då fick jag skynda mig upp och klä på mig, äntligen så var min älskade vovve tillbaka. Inte sett honom sedan torsdag och det var knappt han ville skiljas från dem som haft han i helgen. Känns skönt att han trivts så bra, men man blir ju lite svartsjuk! 

Helgen bjöd på många goda skratt, ett starkt startfält i melodifestivalens lördagsfält, David Lindgren och Wiktoria som gick direkt till final och Molly Pettersson Hammar och Isa som gick till andra chansen. Efterfesten var inte riktigt lika bra som efterfesten i Göteborg var, tyvärr. Den slutade klockan 3 liksom.. MEN man har hunnit lärt känna så mycket mer folk och börjar komma in i gänget på mello, och vilket gäng vi blitt! 

Jag längtar tills det blir andra chansen i Halmstad om någon vecka, då träffar jag alla igen, förhoppningsvis helt frisk och pigg så jag kan visa mitt allra rätta jag. Tills dess så blir det jobb och vila, så jag blir frisk från denna dumma förekylningen/influensa eller vad det nu är jag fått.. Har man redan ett immunförsvar som heter sämst så gäller det att vårda det ömt.. Nu blir det sängen för mig, får prata mer Mello en annan kväll! 

Gillar

Kommentarer