Att välja lycka kan ibland vara en kamp.

Bara för att jag skrattar så betyder det inte att jag är glad.
Att jag har ett leende på läpparna betyder inte alltid att jag mår bra.
Bara för att jag är som brukar betyder inte att allting är som det ska.
Att jag har humöret på topp betyder inte att alltid att livet är bra.
Bara för att jag inte visar utåt hur jag egentligen mår så betyder inte det att jag är lycklig.

Vi alla har våran egna inre kamp om saker i livet vi tycker är jobbiga, vill ändra på eller längtar efter att uppnå. Det senaste så har jag kämpat med att vara sjuk, för när jag blir sjuk så gräver jag ner mig själv i en grop. Jag vill vara ifred, jag blir jätte deppig och jag funderar på livet in i minsta detalj.

Att vara lycklig är något vi alla vill vara men kanske sällan känner att vi är till 100 %. Vi alla har våra murar vi bygger upp så att folk inte ska se hur vi egentligen mår eller känner. Ibland känns dess murar lika höga som Mount Everest och ibland tillräckligt låga så vi precis kan kolla över muren.
Vi alla har osäkerheter, svagheter och drömmar som vi aldrig tycks uppnå och det är okej. Så länge vi är medvetna om dem och inte låter dem styra över hur vi lever vårt liv. Ibland mår man dåligt, ibland är man ledsen och det är okej. Det är okej att känna sig besviken, arg, ledsen, frustrerad, gråtfärdig och som man inte orkar mer. Det är okej! Men vi ska veta att vi kommer inte alltid må så, saker blir bättre & vi växer som människor genom det.

Vi alla har vår egna inre kamp som vi kämpar med & det är okej. Så länge man blickar framåt & inte tillbaka. Så länge vi vill må bättre och kämpar vidare så kommer det bättre tider. Att vara lycklig är ingenting man blir utan det är något man är. Att vara lycklig är något man ständigt får jobba på att vara. Ibland är det lättare att vara lycklig & ibland är det svårare, dock så är det aldrig omöjligt att välja att vara lycklig.

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,
Alltså åh <3 Den här texten fick mig nästan att börja gråta... Den beskriver mitt liv så himla bra. Kram på dig fina <3
nouw.com/hilma
MatildaWaern
MatildaWaern,
Men vännen ❤️ tack för dina fina ord, du är inte ensam om att ha det såhär, men det blir bättre! Stor kram till dig vännen ❤️
nouw.com/matildawaern