Att vara glad för man får vara hemma och må halvbra!

Hemma från sjukhuset och trots att smärtan är hanterbar så betyder inte det att min vardag är tillbaka till det normala. Endometrios kan verkligen vara en bitch. Jag är så extrem glad över att jag fick hjälp på sjukhuset att bryta smärtskovet och att vara hemma. Att istället tillbringa dagarna i min egen soffa tillskillnad från en hård sjukhussäng i ett rum där det alltid är nån typ av rörelse, ljud och folk. Tänk att man kan vara glad att få vara hemma och må dåligt.

Dessa dagar har spenderats med att kolla flertal serier, en ny favorit har blivit Salvation som finns på Netflix. När Alex inte pluggar och har en liten stund över så har vi börjat kolla på Chicago Med tillsammans. En mysig sjukhusserie. Hur ironiskt är inte det? Komma hem från sjukhuset för att ligga i soffan och kolla på en sjukhusserie? Jaja, serien är bra i iallafall.

Aron har varit världens snällaste hund, när jag ligger i soffan och mår dåligt så är han som en klisterlapp på mig. När han märker att jag mår lite bättre så springer han och busar ensam med sina leksaker. Det är skönt att ha en hund som kan underhålla sig själv och att man har en pojkvän som kan gå längre promenader än vad jag orkar med honom.

Jag är så glad över att må lite bättre. (imorse råkade jag svimma i Alex armar för jag ställde mig upp för snabbt, tur han fångade mig, blodtrycksfall I guess.) Jag är så tacksam över Alex och min hund Aron, utan dem skulle det bli väldigt ensamt. Nu ska jag fortsätta kolla tv serie, äta hallonkräm med grädde och åter igen värma värmekudden så magen håller sig varm. Gud vad skönt det är att vara hemma igen, förresten, hur söt är inte min hund?😍

Gillar

Kommentarer

Idawaistedt
Idawaistedt,
Skönt att få komma hem, styrkekramar åt dig ❤️
nouw.com/idawaistedt
MatildaWaern
MatildaWaern,
Ja det är otroligt skönt, tack <3
nouw.com/matildawaern
Emma Engström
Emma Engström,
Åh, vovvar är verkligen så himla guldvärda så det finns inte! Massa kramar <3
nouw.com/emmaengstrom
MatildaWaern
MatildaWaern,
Ja visst är dem det, jag har världens bästa vovve också! 😃
nouw.com/matildawaern
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229