Black Friday, det blev gymma istället för att shoppa.

Vilken lycka, igår tränade jag för första gången sedan juni detta året, jag var såå lycklig igår när jag var på gymmet och tränade rygg & biceps. Ännu lyckligare var jag idag när vi åkte och tränade ben och axlar. Det är inte förrän man inte kan göra något som man verkligen inser hur viktigt det är för en och hur mycket mer man uppskattar att göra något efter man inte kunnat på så länge. Jag är så taggad på att komma igång och träna igen.

Imorse tog jag en ordentlig sovmorgon medan Alex och Aron gick upp, Alex var en ängel och tvättade själv medan jag låg och sov. Sedan åkte vi in till stan och gick runt i kanske 10 minuter längst drottningskatan innan vi båda kollade på varandra, gick till Max, tog en hamburgare för att åka till gymmet direkt istället för att kolla i affärer. SÅ mycket folk. Det fick bli lite nätshopping nu under kvällen istället. Aron fick åka med Alex mamma hem till henne och efter vi tränat klart så åkte vi hem till Alex föräldrar för att basta, äta middag och kolla på Idol.

Jag är så glad att kunna börja träna igen efter att inte ha gjort det sedan i Juni. I bakhuvudet väntar jag på nästa bakslag som gör att jag inte kan träna eller att något skiter sig, så nu ska jag njuta varje gång jag går och tränar och verkligen ta tag i detta nu.

Har ni några bra tips på hur man kan hålla motivationen uppe med träningen? Vilka är era knep?
Nu ska jag mysa med Aron i soffan, är han inte söt?

Gillar

Kommentarer

charlottahagg
charlottahagg,
Vilken liten sötis!! 😊
nouw.com/charlottahagg
MatildaWaern
MatildaWaern,
Visst är han <3
nouw.com/matildawaern