Dags för frisör- och Cafébesök.

Som jag prata om i mitt förra inlägg, allt handlar om balans här i livet. Därför kunde jag sätta mig efter jobbet och ta en god fika och unna mig en chokladboll efter min smörgås. Som jag skrev igår så har jag kommit igång med träningen och börjar bli mer hälsosam, från och med nu gör jag mer aktiva val om vad som gör att jag ska må bra eller må bättre.

Efter ett riktigt hårt ben/rumpa pass igår med min vän Julia så kunde jag med gott samvete slå mig ner på cafét på sankt eriksplan och unna mig en chokladboll, så himla god var den. Såklart var Alex och Aron med och efter café besöket var det dags att fixa håret. Jag har sån tur att gå till världens bästa frisör på Fem Saxar vid sankt eriksplan, att hon även är min svärmor är ju bara ännu trevligare. Det blev färgning av utväxten och lite klippning på det. Det bästa jag vet under frisörbesöket är när de masserar hårbotten och det är så skönt att man börjar känna sig lite sömnig och slappnar av. Lika nöjd som vanligt gick jag hem därifrån och på vägen hem från kristineberg och tunnelbanan fick Aron springa lös i snön. Finns nog inget denna hund älskar mer än snö. Han skuttar runt och ser otroligt söt ut och jagar snöbollar och bara njuter av livet fullt ut. Tänk vad livet är bra som hund.

Nu sitter jag här i soffan, med en ansiktsmask och käkar en morot. Allt handlar om balans här i livet och just nu mår jag som en kung. Imorgon ska jag träna med Alex och jag tror verkligen att detta med träning kommer fungera 3 gånger i veckan och till sommaren ska jag vara en bra bit på vägen dit jag vill vara. Stark, snyggare och må bättre både i kroppen och i huvudet!

Hoppas er dag har varit lika trevlig som min. Har det snöat hos er hela dagen för det har det gjort här! Så vitt och fint ute. Nu ska jag snart tvätta bort ansiktsmasken och kolla nån bra serie innan jag ska somna för dagen. Med dessa rutiner går jag upp 06.45 varje morgon och lägger mig senast 22.30, sömn är det bästa jag vet.

Vi var på cafe daily’s cafe och bistro, såå gott! 
Som han älskar snön!
Nu sparar jag ut håret så det ska bli lika långt som det var innan jag klippte av mig det...

Gillar

Kommentarer

4foodies
4foodies,
Vilket coolt café!
nouw.com/4foodies
MatildaWaern
MatildaWaern,
Ja så mysigt och såå gott 😍😍
nouw.com/matildawaern
nittiosex
nittiosex,
Åh, så fint hår!
nouw.com/nittiosex
MatildaWaern
MatildaWaern,
Åh tack så mycket💞
nouw.com/matildawaern
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså guuu vad fint håret blev! WOW!!! <3
nouw.com/matildaberlin
MatildaWaern
MatildaWaern,
Detta är dock från ett år sedan så håller på att spara ut igen, klippte kort till hakan typ i somras så nu spar jag till detta igen 🙈🙈 tack sötis 💞
nouw.com/matildawaern
amandalarssons
amandalarssons,
Härligt med ett bra ben/rumpa pass! 😍 skulle också behöva gå till frisören!
nouw.com/amandalarssons
MatildaWaern
MatildaWaern,
Mitt favorit styrke pass att köra! Do it! 😍
nouw.com/matildawaern
Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh men hur fint blev inte håret - älskar!! <3
nouw.com/lillymihlte
MatildaWaern
MatildaWaern,
louisemellqvist
louisemellqvist,
Åh låter som en mys dag & håret blev super fint 😍 jag älskar också när frisören masserar hårbotten 😍 jag ska faktiskt vara färgmodell på en salong nästs vecka 🙈
nouw.com/louisemellqvist
MatildaWaern
MatildaWaern,
Åh vad spännande med att vara färgmodell 😍😍 tack ❤️
nouw.com/matildawaern
louisemellqvist
louisemellqvist,
Ja det ska bli kul, dem kommer testa lite nya färger så vet inte vad det blir för något 😍
nouw.com/louisemellqvist