Dåliga saker händer bra människor.

Varför händer dåliga saker bra människor?
​Detta är något som jag tyvärr upplevt mer än vad jag hade velat det senaste, dåliga saker. Dåliga saker händer bra människor, så är det bara. 

Jag är inte den som brukar klaga över hur jag mår eller över saker som händer i mitt liv för jag vet att det finns alltid någon som har det värre än vad jag har det. Men det innebär ju inte automatiskt att det jag upplever inte är jobbigt, inte är svårt & inte är ''betydelselöst'. Man kan aldrig veta vad en annan människa går igenom eller har gått igenom för det är omöjligt att känna en människa på alla sätt & vis och vi alla är olika. Vi alla hanterar kriser, svårigheter och olika händelser olika, för så är det. Vi alla reagerar olika, men det betyder inte att någons reaktion är överdriven eller tvärtom. Vi alla har vårt sätt att hantera de saker som händer oss eller andra runt omkring oss, så är det bara. 

Så länge man bara vet hur man ska hantera det man går igenom och veta att man kommer överleva, oavsett vad, så kommer man överleva. Vi får aldrig svårigheter som är över vad vi klarar av. Det kanske inte alltid känns så men så är det. Människan är en överlevare, när vi sätts i en svår situation som kan kännas som vi aldrig kommer klara av att gå igenom så lovar jag, det kommer man. För människan är en överlevare, en kämpare, så länge i har någonting att kämpa för så kommer vi att överleva, oavsett hur stora eller små vårt problem är så är det överkomligt. 

Livet är inte alltid rättvist, dåliga saker kommer alltid att hända bra människor, så är det bara. 
Men det finns alltid ett sätt att ta sig igenom det, det går att hantera och det går att överleva. Vi vet aldrig hur vi kommer reagera när det värsta tänkbara inträffar, ingen vet det, inte förrän det händer. 
Och när det väl händer så gäller det att kämpa vidare med vetskapen om att allt kommer bli bra, man kommer att överleva. 

Gillar

Kommentarer