Den bästa investeringen man kan göra är i sitt eget välmående.

Det är flera som frågat mig hur jag mår nu. Hur det har gått efter operationen osv. Det har trots allt gått rätt lång tid nu, jag opererade mig den 20 september, över en månad sedan nu. Jag blir fortfarande väldigt trött av för mycket intryck, arbeta eller städa lägenheten hemma. Idag var jag på en arbetsintervju (för ett jobb jag håller tummarna att jag får) och efter arbetsintervjun skulle jag och Alex gå runt i affärer men när intervjun väl var över så var jag helt slut. Så det slutade med att vi bara köpte V60 filter på Johan & Nyström, tog en fika och sedan åkte hem. Kanske var jag trött för jag städade hela lägenheten imorse även & sov lite dåligt inatt. Så ja, det är inte helt 100% ännu men det är bättre än vad det var förra veckan.

Jag har haft mycket problem med mat & sömn. Svårt att sova, dels för rädsla för smärta, smärtminnet är fortfarande aktiverat och jag har fortfarande ibland lite ont, inte mycket, men ändå så det känns. På kvällarna märks det av extra mycket. Svårt att äta, har ingen aptit på dagarna, kvällarna äter jag nog som vanligt men frukost och lunch är hemskt, får verkligen tvinga i mig maten. Men efter läkarbesök har jag fått både sömntabletter och ångesttabletter för att hjälpa mig att må bättre. Ibland behöver man lite hjälp på traven och under den senaste veckan jag har tagit dem så tycker jag att både sömn och matrutiner har blivit bättre. Så det är skönt att känna det blir bättre. Stygnen efter operationen är nästan helt borta och snart blir det dags att äntligen kunna gå och vaxa sig. Jag längtar!!

Så over-all, jag mår så mycket bättre men är inte riktigt i mål ännu. Nästa vecka hoppas jag att jag kan komma igång med träningen, så man får komma igång lite igen. Det får bli långa promenader med Aron igen och sen kanske lite yoga och gym igen. Längtar.. Jag vill verkligen ha min drömkropp till nästa sommar, vara fit både fysiskt och psykiskt! Så nu blir det fokus på min hälsa framöver. Det gäller att lyssna på kroppen när den säger ifrån & verkligen ta vara på sig själv.
Den bästa investeringen man kan göra är i sitt eget välmående.

Gillar

Kommentarer

Matilda,
Håller verkligen med dig!
matildastrandberg.vimedbarn.se
MatildaWaern
MatildaWaern,
Det är viktigt att ta hand om sig själv😊
nouw.com/matildawaern
artibus
artibus,
MatildaWaern
MatildaWaern,
☺️☺️🌸
nouw.com/matildawaern
saralundgrenfang
saralundgrenfang,
Jag hoppas du får börja må ännu bättre snart! <3
nouw.com/saralundgrenfang
MatildaWaern
MatildaWaern,
Tack, jag med ❤️🌸
nouw.com/matildawaern