Den perfekta moroten.

Detta med bloggande går lite i perioder för mig. Oftast så vet jag inte vad jag ska skriva om men den senaste veckan har jag kunnat skriva om så mycket olika saker men inte riktigt fått tummen ur och gjort det. Därför är jag så glad att nouws nya bloggtävling kom ut som ger mig ett mål med mitt bloggande varje vecka. Det kanske ger mig den moroten jag behöver för att skriva varje vecka.

Denna vecka har varit en bergochdalbana. Jag har haft sånna humörsvägningar, varit lite deppig emellanåt och sedan vart glad. Det har verkligen pendlat. Sen har jag i början av veckan gått från att frysa till att svettas och fick söka gynekologen igen för jag tror jag hade för mycket hormoner i kroppen. Så nu är det inga mini piller längre utan bara hormonspiral så får vi hoppas att det räcker.

Denna vecka gick jag även tillbaka och jobbade halvtid! Så skönt med en mjukstart och då vi flyttade från 'gamla karolinska' till Nya karolinska idag faktiskt så har man varit lite trött utav alla nya intryck. Jag är pepp på att återgå till arbetet men man är lite trött på att vara så trött hela tiden. Det tar längre tid för kroppen att komma tillbaka när man opererat sig och legat dålig i över en vecka. Men jag får ge det tid och tålamod och LÄNGTAR till dagen jag kan gå till gymmet och börja träna eller gå en promenad med vovven utan att sätta hjärtat i halsgropen vid varje backe. Min kondition är ju inte direkt på topp, det kan jag inte säga. Men till nästa sommar, då jäklar ska jag vara mer fit än alex?! HAHA... Tanken är lite rolig för jag är den största godisgrisen jag vet, så att bli nyttig, börja träna och allt det kan verkligen bli en utmaning. Men kroppen ska man ha hela livet och jag vill ha en hälsosam och frisk kropp så då får jag göra det jag kan för att se till att den håller i längden.

Nu sitter jag på Alex jobb, Johan & Nyström och väntar på att han ska sluta jobba. Han är så duktig min pojkvän, pluggar heltid sitt femte år och jobbar extra varje helg... Längtar tills han har pluggat klart och vi båda jobbar måndag-fredag 8-17 och vi har helgerna lediga tillsammans... En vacker dag så. Nu ska jag sitta och gosa och pussa på min vovve som varit hos svärföräldrarna sedan i fredags.

​#NouwAutumnChallenge

Gillar

Kommentarer

amandaamaria
amandaamaria,
Hoppas ni får en mysig kväll!
nouw.com/amandaamaria
MatildaWaern
MatildaWaern,
tack detsamma 😊
nouw.com/matildawaern