Det är inte alltid lyckliga slut..

​Denna vecka har vart super busy! Det har verkligen varit någonting varje dag, dock så älskar jag fart och fläkt! 
Började nytt jobb på Lindt's Choklad denna vecka på freeport och det har gått superbra. Riktigt roligt jobb och farlig god choklad. Har även vart på flertal intervjuer inför jobb. Har två jobb jag verkligen vill ha, så jag hoppas jag får erbjudande från någon av dem. Håller tummarna. 

Nu idag så var även min ex-man över och hämtade sina sista saker. Det var lite tungt & jobbigt men nu kan jag verkligen stänga det kapitlet och gå vidare. Jag önskar honom all lycka i världen & jag vet att vi valde rätt beslut om att gå isär. För trots att det var jobbigt att se han idag igen så kände jag i hjärtat att det är rätt det vi gör och saker och ting kommer bli bra, för oss båda. 

Är det någonting jag lärt mig det senaste året om mig själv så är det att ingenting är omöjligt och ibland så är det okej att totalt misslyckas. Jag misslyckas hellre med saker i mitt liv än att aldrig våga drömma, uppleva och försöka. Att misslyckas med saker betyder ju faktiskt att man försökt lyckats men inte riktigt gjort det. Vilket är bättre än att aldrig försöka med saker i sitt liv. Man lär sig saker och utvecklas som person genom att leva sitt liv, inte bara överleva det. 

Är jag inte lycklig, glad eller känner att jag kan utvecklas som person så kan jag välja att gå vidare. Jag är ju faktiskt inget träd.. Är du? 

Gillar

Kommentarer