Ditt bästa CV är din personlighet.

''Ditt leende är din logga, din personlighet är ditt visitkort och hur du får andra att må efter en upplevelse med dig blir ditt varumärke''

Jag älskar när man scrollar i sina newsfeed på Facebook, instagram eller liknande och det kommer upp inspiration upp i form av bilder, quotes eller liknande som man känner lyfter sig vardag lite, denna ovanför fastnade jag för idag. 

Något som jag har lärt mig i mitt liv är att man aldrig vet vem man möter & varje möte med någon ny människa kan leda till nya möjligheter. Därför har jag alltid tänkt i bakhuvudet att oavsett vart jag är så ska jag alltid vara ''the best me''. För man vet aldrig vem som ser en och det hade vart hemskt att missa en ny möjlighet för att man fjantar sig eller liknande. Många av mina jobbmöjligheter osv har kommit genom kontakter och nytt folk jag träffat som sett något hos mig som dem gillar. Därav så tror jag så starkt på att hur man är som person är ens absolut bästa CV. Självklart så är det viktigt med utbildning osv, men erfarenhet är inget men lär sig genom att läsa om det utan det är något man gör, aktivt. 

Jag lär mig bäst genom att göra, och det är roligast så. Jag vill att varje nytt möte med en person ska lämna ett gott intryck och göra att de lämnar mig med en god känsla. Så tänk på det nästa gång du ska på arbeta intervju, gå på en date eller bara umgås med dina vänners vänner att folk läser av dig. De ser signalerna du ger, du gör ett intryck på dem och man har bara en chans till ett första gott intryck. Och det kan ibland vara allt som behövs. Tänk på hur du vill att ditt varumärke ska vara, lever du upp till det? 


Gillar

Kommentarer