Dream big, right?

Ibland blir inte alltid saker som man tänker sig.. Det känns som de senaste månaderna har varit lite så för mig & för ni som känner mig så vet ni att jag gillar inte när jag inte får som jag vill..Och när man inte får som man vill för att man är sjuk eller inte kan göra något åt situationen ja.. Jag är en tjej med en ganska stark vilja & går det inte så som jag vill så blir jag frustrerad men samtidigt, vem blir inte det? Blir man inte frustrerad över att något inte gick som man själv ville, ville man det verkligen då?

Det är lite som att vara extremt tävlingsinriktad och folk kallar en för ''en dålig förlorare''? (Om man nu skulle förlora). Men varför skulle man vilja vara en bra förlorare? För blir man inte ledsen, arg och besviken när man inte vinner, ville man verkligen vinna & gjorde allt för att vinna? Enligt min åsikt, nej. Vilket fall som helst, saker jag har velat ska hända har inte riktigt gått vägen & för en gångs skull så kanske det var en bättre mening med det? Vem vet.

Jag är tjejen som är otroligt målmedveten, motiverad & har rätt så höga mål & förväntningar på mig själv. Allt ska även hända på en & samma gång, det är ofta många bollar i luften, högt tempo & snabba beslut som gäller. Så har jag nog alltid varit, enda sedan jag var liten tror jag. Kanske även är därför jag ska göra en ADHD utredning snart? Livet är en tävling & tävlingar är till för att vinna. Skulle man inte vinna så vet man till nästa gång hur man ska göra för att vinna, allt i livet är en lärdom & man lär sig utav allt som händer här i livet. Är det någon mer därute som är som jag, som kanske känner igen sig?

Jag har mina mål, förväntningar och alla bollar i luften varit den som ska göra alla till lags runt omkring mig. Jag vill alltid finnas där för vännen som behöver någon att ringa, systern som ställer upp oavsett vad, tjejen som rycker in på jobbet med kort varsel & flickvännen som skulle gå genom eld för att göra sin pojkvän lycklig.. Jag vill att mamma & pappa ska vara stolt över mig, samtidigt som man måste ju tänja på gränserna när det gäller allt, för man måste veta vart gränsen går. Jag säger inte att man inte ska vara tillgängliga för andra och finnas till när ens nära & kära behöver en, absolut inte. Självklart ska man vara det! Familj & vänner är för mig det viktigaste jag har, utan dem hade jag inte ens varit halva den människan jag är idag.

Jag vet att livet är vad man gör det till & vill man något så är det bara upp till en själv att göra det möjligt. Det är dags att se möjligheter, öppningar och tänka outside the box. För att uppnå mål & komma till ställen man inte tidigare varit så måste man göra saker man inte tidigare gjort! Dream big, right?

Gillar

Kommentarer

joywesterberg
joywesterberg,
Håller med dig helt och hållet! Relaterar så till det du skriver! 💖
nouw.com/joywesterberg
MatildaWaern
MatildaWaern,
''Skönt'' Att det inte bara är jag som känner såhär <3
nouw.com/matildawaern
sofieevelina
sofieevelina,
Så bra skrivet! 😃
nouw.com/sofieevelina
MatildaWaern
MatildaWaern,
Tack så mycket <3
nouw.com/matildawaern
elinnjl
elinnjl,
Jag är precis som du så kan verkligen relatera!
Ha en fin dag ❤
nouw.com/elinnjl
MatildaWaern
MatildaWaern,
Emma Engström,
Jag tror verkligen alla är himla stolt över dig! Fina du <3
nouw.com/emmaengstrom
MatildaWaern
MatildaWaern,
Tack vännen<3
nouw.com/matildawaern