Dumma huvudvärk och snuva..

​I måndags började jag min praktik på varbergs sjukhus som jag länge längtat efter. Vem vaknar då inte mitt i natten till Tisdag med jätte ont i huvudet och en näsa som är täppt och snuvig? Självklart var det jag.. Så nu har jag suttit hemma 2 dagar och kurerat mig så jag snarast kan återgå till min praktik på varbergs sjukhus.. 

Dagarna har tillbringats med att då kurera mig men även lite pluggandes här hemma och sedan varvat med att kolla på tv, som jag ofta inte kan kolla klart på för det gör ont i huvudet att kolla på tv för länge.. 
Nu så hoppas jag att jag blir frisk så jag kan återgå till praktiken på fredag, då huvudvärken för det mesta är borta och snuvan kommer och går som den vill.. Det enda positiva med att vara hemma är att jag har världens bästa vovve som gosar med mig i soffan och ligger och håller mig varm när jag fryser, samt man har en anledning att tvinga sig utanför dörren då han behöver ut på promenad för sina behov. Man får inte glömma bort att man behöver frisk luft när man är sjuk. Nu ska jag kolla på något serie avsnitt och sedan försöka gå och lägga mig och sova i hopp om att jag kan få sova natten igenom utan att vakna i andnöd och panik för min näsa inte vill fungera... 

Gillar

Kommentarer