Efterfest Melodifestivalen! Se bilder här!!

Skumpa som sprutar, kläder som flyger av & stämningen var på topp igår på Melodifestivalens Efterfest på Elite Hotell, Avenyn. Kvällen bjöd på sång, dans, god mat & Artisterna från melodifestivalens första deltävling i Göteborg vet hur man festar. Kvällens finaster som ni säkerligen redan vet blev Ace Wilder och Robin Bengtsson som gick direkt till final. Albin & Mattias samt Viktor & Samir skickades till andra chansen som tar plats i Halmstad om dryga månaden.

Jag vet inte vart jag ska börja beskriva gårdagens efterfest någonstans. Artisterna började dyka upp en strax före midnatt & när klockan slagit tolv så var festen igång. Det bjöds på god mat bestående av Buffé i Sushi stil, min favorit för kvällen var honeyporken som var otroligt god.

Det dröjde inte länge innan musiken tilltog och artisternas låtar började spelas av DJ'n. Artisterna dansar och sjunger glatt med till sin sång och vissa bjuder till och med på en riktigt show. Anna Book och Viktor var dem man såg mest på dansgolvet tillsammans. Viktors klädplagg började åka av ett efter ett och till slut stod han endast i sina skor och byxor dansandes med Anna Book som trots att hon blev diskvalificerad var dansglad och hade kul hela kvällen.

Artisterna som stod i centrum under kvällen var självklart Ace Wilder & Robin Bengtsson som gick direkt till finalen i Globen. Jag lyckades få en intervju med Ace Wilder som ni snart kommer kunna se på Aftonkurirens -tv. Där visar hon mig några dansmoves inför kvällen! Robin firade rejält och han var till och med kvar och festade när jag rörde mig vidare klockan 4 på morgonen.

Kvällen för otroligt lyckad och det var härligt att fått vara med på efterfesten, för jag hade så roligt! Minglade runt med både artister och alla möjliga människor som var där.. Nu sitter jag här hemma super trött och glad att fått vara med under helgens melodifestivals fest. Kom hem klockan 11 imorse och har nu sovit några timmar men inte är jag mycket piggare för det. Resten av kvällen kommer spenderas i soffan med chips & The O.C.

Se bilderna från kvällens efterfest här!

Ace Wilder & jag! Foto: Tobias Dahlén, Sweden Photo Passion AB

Robin Bengtsson. Foto: Tobias Dahlén, Sweden Photo Passion AB

Viktor & Samir! Foto: Tobias Dahlén, Sweden Photo Passion AB

Ace Wilder. Foto: Tobias Dahlén, Sweden Photo Passion AB

Putte! Foto: Tobias Dahlén, Sweden Photo Passion AB

Albin & Mattias! Foto: Tobias Dahlén, Sweden Photo Passion AB

Albin & Mattias! Foto: Tobias Dahlén, Sweden Photo Passion AB

Albin & Mattias! Foto: Tobias Dahlén, Sweden Photo Passion AB

De reserverade borden för artisterna med deras sällskap! Foto: Tobias Dahlén, Sweden Photo Passion AB

God mat! Foto: Tobias Dahlén, Sweden Photo Passion AB

Snodde en kram från Samir! Foto: Tobias Dahlén, Sweden Photo Passion AB

Snodde en kram till av Viktor

Gillar

Kommentarer

Amanda Jona [SPONTAN],
Men nej så roligt! 😊
spontan.blogg.se
MatildaWaern
MatildaWaern,
Ja det var riktigt roligt faktiskt 😊
nouw.com/matildawaern
feliziaros
feliziaros,
Vad roligt!!! 😊
nouw.com/feliziaros
MatildaWaern
MatildaWaern,
ja verkligen, hade en så rolig helg! Nästa helg blir deltävlingen nere i Malmö! 😃
nouw.com/matildawaern