En bra månad hitills, jag diggar December!

December månad har faktiskt vart helt ok so far & bättre kommer det nog bli. Inte nog att julafton står för dörren snart utan i förra veckan skrev jag på kontrakt på en förstahandslägenhet i Kungsbacka. Ni som följt mig ett tag vet att jag har flyttat mellan andrahandskontrakt fram och tillbaka de senaste 2 åren men nu är det äntligen slut med det. Den 1 Januari får jag min alldeles första, helt egna lägenhet! Det är ett hyreskontrakt hos Aranäs och kommer bo vid Gullregnet i Kungsbacka. Så inte lika centralt men däremot så är den nyrenoverad vid inflytt & bara min!
Det ska bli så otroligt roligt att för engångsskull inreda på riktigt så som jag vill ha det, för nu tänker jag inte flytta på mig på ett tag, inte inom Sverige iallafall. Detta är en stor lättnad att äntligen känna att jag slipper flytta, känna stress över att inte veta vart man ska ta vägen och bo när ens andrahandskontrakt tar slut, detta ska verkligen bli så otroligt roligt! Redan suttit inne på pinterest och instagram för att leta inspo till hur jag ska inreda. Det är endast en 1a men rätt så stor, så ska nog kunna komma på smarta lösningar för hur det ska kännas rymligt och stilrent!

En annan rolig sak är att jag åker till London om 8 dagar! Det ska bli så mysigt att återigen besöka staden, denna gången när den är klädd i juldekorationer. Det blir nog shopping längst Oxford street, besöka Hyde park's Winter Wonderland, se Big Ben, Towern, Tower bride and London eye igen. Denna gången vill jag verkligen besöka St. Pauls Cathedral och även Camden Market. Det ska bli så otroligt mysigt, hotellet blir på Regents Court tror jag & flyget går självklart med ryanair, billigt och bra! Det är bara knappa veckan bort och det ska bli kul att komma ifrån Sverige lite på en minisemester.. Åker jag själv tänker ni alla? Och nej vem vet...

Nu sitter jag hemma i soffan ensam som jag egentligen brukar göra och ska se ett avsnitt av The Crown på Netflix... Jag har kommit till sanningen att jag verkligen är en serienörd.. Jag har typ sett alla serier och då menar jag verkligen alla. De senaste jag har fastnat i har varit Svartsjön, The Crown, Designaded Survivor, WestWorld, Blindspot, Modern Family, PH (döm mig inte), och en andra massa serier... JAG ÄLSKAR SERIER verkligen! Älskar att se fram emot ett nytt avsnitt varje vecka, att inte kolla klart på en film och sen så är den slut liksom. Serier är nog min grej... Dock saknar jag Game Of Thrones.... Ge mig nästa säsong NU!

Men nog om detta, nu måste jag se The Crown innan klockan blir för mycket! Hoppas ni har haft en underbar söndag! <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229