En helg med smärtor & Tack Bianca Ingrosso

Mars månad är här och februari bara susade förbi. En bra sak med mars månad är att det är Endometriosis awarness month.
Detta betyder att hela mars månad är en gul månad för alla de tjejer som krigar med endometrios, jag är en utav dem.

Denna helgen har varit präglad av smärta och jag har legat hemma i soffan med en värmekudde på magen och min tens-apparat på ryggen. Tagit smärtstillande på rullande band och sträckkollat serien The Walking Dead.. När man har så ont att man inte har något annat val än att ligga i soffan och inte göra någonting så gör man det, ingenting. Men jag som är en rastlös själ tröttnar lätt och får för mig att göra små projekt. Igår var en hel vilodag med idag så vaknade jag, gick upp, tog min morgonmedicin, satte på tesen på ryggen och värmekudden på magen i cirka 2 timmar sen så hade jag tröttnat. Tog en morfintablett och började rensa här hemma.

Hela rensningen slutade i att jag rensat sovrummet och badrummet. En massa kläder åkte ut och i badrummet slänges det massa gammalt smink jag aldrig kommer använda. Från min garderob så slängde jag (ska ge bort kläderna) alla kläder jag inte har haft på mig det senaste året. Har jag inte använt dem sen dess så kommer jag inte börja nu heller. Jag kände mig lite som Bianca Ingrosso när hon rensade kläder hos hennes mamma Pernilla Wahlgren. För Wahlgrens värld är ju typ ett av mina favoritprogram. Kanske därför jag fick mig ett sånt ryck att börja rensa här hemma efter sett avsnittet där Bianca gjorde det.
Så tack Bianca Ingrosso för att du gör en taggad till att själv ta tag i sin garderob och rensa. #biancaingrosso .

Så nu är det ren och prydligt här hemma och hoppas att Alex märker att jag även sorterat och organiserat hans kläder utifrån klädkategorie och färger såklart. Han hade nog också behövt rensa lite tror jag... Se om jag kan göra det i veckan med honom.

NU sitter jag och Aron hemma i soffan och myser samtidigt som två står på i bakgrunden. Hoppas ni alla har haft en bra helg!

Gillar

Kommentarer

Naatly
Naatly,
Så jävla tufft med dessa smärtor! Brukar det hålla i sig länge för dig?
Härligt att du städat upp lite! Jag MÅSTE också, men orkar verkligen inte. Förstår inte att det kan vara så jobbigt 😅 Kram på dig ❤️
nouw.com/naatly
MatildaWaern
MatildaWaern,
Ibland håller det i sig jätte länge ibland kort. man vet tyvärr aldrig 😟 Nu mår jag bättre! <3
nouw.com/matildawaern
celinelundqvists
celinelundqvists,
Har också ÄNTLIGEN tagit tag i garderoben!
nouw.com/celinelundqvists
MatildaWaern
MatildaWaern,
Visst känns de skönt när man är klar och den är ren och fin och organiserad? 😃
nouw.com/matildawaern