En lugn helg och nya rutiner!

Denna helgen har varit lugn och fridfull. I lördags träffa jag min Mamma som var uppe och hälsade på min lillasyster och lite mig kanske? På lördag besökte vi slottet och skattkammaren vilket var lite häftigt. Vi tog en fika ihop på Espresso house, kollade lite på rean på stan och bara gjorde det vi ville. Det var mysigt att träffa mamma. Något som jag saknar med att bo i Stockholm är att min familj är kvar i Göteborg. Jag har alltid varit mycket nära min familj och släkt och det har vart lite jobbigt det senaste när man inte mår så bra att man har så långt till dem. De kan inte svänga förbi en på sjukhuset, svänga förbi med lite mat och kolla på en film tillsammans utan varje gång vi ses så måste det planeras. Så det saknar jag verkligen, så att få umgås med min mamma och lillasyster i ''min'' stad Stockholm var trevligt.

På lördagskvällen kom Julia och Zacke över och hängde. Jag och Julia tog en tur till Sats och tränade rygg och armar tillsammans. Så himla skönt att äntligen få komma igång med träningen. Planen är att träna 3 gånger i veckan nu. Så det hoppas jag att jag ska kunna göra. På kvällen kollade vi på talang och käkade god mat.

Något jag ska bli bättre med när det gäller min hälsa är både träna mer och äta bättre. Och jag är faktiskt taggad över att skapa nya rutiner som ska hjälpa mig att må bättre. När man inte har en kropp som är pigg och frisk av sig själv så gör man allt man kan för att hjälpa kroppen på traven.

Söndagen var jag och Aron hemma och Alex var och jobbade, så det blev en riktig slappade i soffan vilket behövdes. Vi kollade Riverdale, Chicago Med och gick en långpromenad i snön. Jag tycker det är så mysigt att snön är här!

Nu är det måndag och vi har precis ätit middag här hemma och kollat på Outlander tillsammans med en egengjord semla.
Resten av kvällen blir lite bloggpill, pluggande och bara invänta att klockan blir läggdags.
Jag är taggad inför denna vecka, är ni?

Gillar

Kommentarer

Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh men hur gott och mysigt! Det är något även jag saknar med flytten till Stockholm - att ha nära till familjen! ♥ Kram fina du!
nouw.com/lillymihlte
MatildaWaern
MatildaWaern,
❤️❤️ tur man har fina vänner här uppe iallafall!
nouw.com/matildawaern
Rebeca,
Härligt att komma igång med träning!
becaaah.blogg.se/
MatildaWaern
MatildaWaern,
Ja verkligen! 😍
nouw.com/matildawaern