En månad i lägenheten nu..

​Tänk vad februari har gått med raketfart. Det kändes som bara häromdagen när jag flyttade in i lägenheten men nu har faktiskt jag och Aron bott här i en månad & vi stormtrivs. Denna månaden har varit ett riktigt äventyr. Jag fick heltidsjobb på Göteborgs Räddningsmission, en jätte intressant och rolig tjänst där jag ska jobba på ett HVB boende som kommer öppna nu i mars. Så nu startar vi mars månad med nytt jobb och en massa nya erfarenheter. Så kul det ska bli! Jag har även varit reporter under Melodifestivalen och det har varit så otroligt roligt. Nu missar jag två deltävlingar, Norrköping som redan vart och Gävle som är i helgen. Men till Halmstad och andra chansen är jag tillbaka igen, längtar. Saknar att leva i mello-bubblan och mina underbart fina vänner som jobbar som press under mello. 

Idag så sitter jag hemma med åter igen en näsa som rinner, ett huvud som dunkar och en kropp som är helt slut.. Dessa mediciner drar verkligen ner mitt immunförsvar otroligt mycket och jag orkar inte.. Jag som inte är sjuk ofta blir helt plötsligt mer sjuk än vanligt av bara en liten förskylning. Får äta pepper & ingefära eller något. 

Blir att ta ett varmt bad sedan, äta och dricka mycket vatten och varm choklad och hoppas att det går över snarast! Så tråkigt att bara sitta hemma på dagarna, blir galen.. Vart lite produktiv och diskat upp disken för 4 dagar samt slängt ner lite tvätt i tvättstugan.. Så gör man iallafall något vettigt. 

Gillar

Kommentarer