En oproduktiv dag & vad jag längtar efter sömn!

Idag har det varit en sådan dag som man bara längtar efter att gå och lägga sig och sova.. Jag har varit så otroligt trött hela dagen & vilken otroligt oproduktiv dag har varit. Jag och J gick upp imorse runt klockan 12 efter knappt sovit något inatt, vette tusan om det var fullmåne eller något men jag låg och vred & vände på mig hela natten & så fort en av oss somna så låg säkerligen den andra och ryckte för den nästa sov och då vakna man. Så när vi väl var tvungna att gå upp så kändes det inte som vi ens hade sovit. Detta resulterade i en av de segaste dagarna på länge.
J skulle egentligen kommit hit ikväll så vi kunde fortsätta skriva i vår ''bucket-book'', men han liksom jag orkar inte röra sig idag. Så vi får spara det till imorgon kväll. Någon som har tips på saker man kan göra på en regnig dag typ?

Imorgon kommer J på förmiddagen så ska vi åka till Varberg och äta lunch med hans farfar, sedan blir det kanske en promenad längst havsslingan vid Varbergs fästning. Kanske även ett besök till museet? Vem vet! Så länge jag umgås med J så är jag rätt så nöjd. PÅ vägen hem får vi stanna förbi mina föräldrar för det är dags att ta spruta i benet igen & kvällen lär spenderas hos mig. Blir att fortsätta skriva i vår bucket bok & sen bara mysa och prata om livet.. Nu ska jag krypa ner under täcket, vänta på att J ringer & säger godnatt och sen förhoppningsvis sova som en prinsessa inatt! Sov gott vänner!

Gillar

Kommentarer