En tuff helg!

Denna vecka har varit tuff. Att ständigt gå och oroa sig för nästa smärtattack är inte roligt. Jag har haft tur och har inte haft ett smärtskov nu sedan slutet på maj detta året. Så i nästan 2 månader har jag mått bra i min endometrios. Självklart har jag fortfarande sjuka humörsvängningar och mitt psykiska mående kan gå från jätte glad till jätte arg till jätte ledsen på bara några sekunder. Ni som lider utav humörsvängningar vet vad jag pratar om eller ni som är vän med någon som har det, ni vet.Jag ber säkert om ursäkt till Alex flera gånger om dagen för mitt korta tålamod, mina humörsvängningar och ja.. Det är inte kul. Killar ska vara glada att de slipper diverse hormonbehandlingar som ändrar på erat humör och er som personer.

Efter jag kommit hem från akuten i fredags så har mina besvära dämpat sig något. Ont har jag såklart fortfarande men det har varit hanterbart. Ibland får jag kramper om känns som att någon skär i mig inifrån och vill ut. Inte den roligaste känslan. Dels gör det extremt ont och sen vet man inte om det kommer hålla i sig 30 sekunder, 1 minut eller 10 minuter.. Så man bara väntar ut det.. Så var hela min lördag egentligen. Så igår, lördags solade vi på altanen hela dagen och tog det lugnt vilket var jätte skönt.(förutom när jag fick mina kramper med smärta) Äntligen kunde man bättre på sin solbränna lite. Så gårdagen tog vi det bara lugnt på och vilade upp oss. Idag söndag har vi gjort samma sak minus solen.. Vi har tittat på Love Island UK, älskar love island, någon mer som kollar på det? Vi har ätit våfflor och ikväll ska vi bara ta det lugn, kanske sitta och spela kort, kolla lite film, gå och lägga oss tidigt och imorgon är det dags för ännu en arbetsvecka. Är det konstigt att man ser fram emot att jobba?? Jag lovar, ska berätta i veckan om mitt nya jobb, som jag älskar!

Men nu ska vi sitta i uterummet medans regnet faller mot taket, känna doften av sommar utomhus och spela lite kort! Hur har din helg varit?

Gillar

Kommentarer

ArielC
ArielC,
Det var litt av en helg! Sender masse varme klemmer 💛💛
nouw.com/arielc
MatildaWaern
MatildaWaern,
Ja det var det verkligen... <3 tack vännen!
nouw.com/matildawaern
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Det är sååå härligt att sitta i inglasningen och höra regnet smattra mot taket! 😃
nouw.com/jenniferssynpalivet
MatildaWaern
MatildaWaern,
Ja, det är verkligen något speciellt med det! I love it!
nouw.com/matildawaern
IP: 82.99.3.229