En välbehövlig tjejkväll

Kvällen spenderades ute vid havet hos min goda vän Andréa & självklart så fick Aron följa med. Blev bjuden på god mat, Lasagne som är min absoluta favorit & riktigt gott sällskap. Aron var så nöjd över att få åka med och det var spännande med nya människor och nytt hus. Tror han lyckades charma hela familjen samt skötte sig exemplariskt, för det mesta...

Kvällen bjöd på många goda skratt och det vanligaste samtalsämnet blev väl hur man går vidare efter ett förhållande med killen man älskade över allt annat. Vi både insåg att med tiden så är det möjligt, det finns så många underbara killar och vi förtjänar det bästa! Alla förtjänar någon som ger 100 % tillbaka det man själva ger dem. Så gäller att hitta den killen man vill kämpa med & för. Så kan hända att vi pratade rätt mycket om killar och vad vi faktiskt vill ha för framtida kille, mycket intressant prat.

Vi prövade även lite klänningar som Andréa hade inför vår utekväll på fredag, då blir det antagligen 50 shades på Parklane i Göteborg. Dags att faktiskt fira singellivet lite och hur kan man börja sitt år bättre än i gott sällskap med goda vänner och dans hela natten lång?

Nu blir det sängen för klockan är mycket och imorgon är det ännu en dag, en röd dag med ändå finns det saker som måste göras.
Sov gott på er!

Tror Andréa fick en crush på Aron alltså.. Så söta! 

Gillar

Kommentarer

MatildaWaern
MatildaWaern,
Åh tack så jätte mycket! 😊 följ mig gärna, ska kika in på din blogg även! Kram på dig!
nouw.com/matildawaern