Ett hett boktips för hemmafixaren!

Innehåller affiliate-länkar

Jag har så sjukt många begåvade människor i min omgivning och en av dessa är Monica Karlstein. Inte nog är hon en fantastisk mamma utan hon driver även en av Sveriges största DIY-bloggarna och har nu släppt sin bok

99 Hacks 

Från massproducerat till genuin inredning.

Det är en bok för den som älskar att fixa själv hemma. Boken handlar om 99 hacks man kan göra för att omvandla IKEA möbler till ens egna personliga möbler & få lite mer genuin inredning därhemma.

En helt genialisk idé då IKEA är en sådan stor del utav alla oss svensson i Sverige. VI alla har någon gång inhandlat något från IKEA och att nu få tips och råd på hur man kan omvandla ikea möbler till ''sina egna'' är ju hur roligt som helst. Boken har sånt fint material och jag har redan bläddrat igenom denna bok flera gånger för att hitta framtida projekt och idéer om hur jag kan förvandla både mina nuvarande möbler men även planera framtida inköp och projekt.

Mina favorit hacks i denna bok

Mina personliga favoriter bland dessa 99 hacks är bland annat hack nr 99 som är ett simpelt Ivar skåp i furu som sedan får en total omvandling till att bli en vacker lyxig vintage känsla över ett helt omvandlat Ivarskåp! (se bild nedan) (obs, extra tips. Gillar man detta hack kommer man nog även gilla hack nr. 57!

Ett annat favorit hack är hack nr.44 som gör om en 'Gjöra säng' stomme till en helt vacker säng som får som en helt egen sänggavel på sig. Även denna möbel kan bli en viss vintage känsla över men att sänggaveln är i vitt gör att reseraden sovrum kan man dekorera i färg och verkligen låta blicken falla på denna sänggavel. (se bild nedan) tips. Gillar man flätat läder så kan man nog även gilla hack nr 38 och 39 som gör om en enkel stol till en vacker läderstol.

Sedan behöver man inte vara värsta hemmafixaren och bara göra om möbler. Det finns så många hacks på enkla saker man kan piffa till för att få en mer personlig känsla över. Vi alla har gått på IKEA och kanske sett ''tråkiga'' dekorationer som får helt nytt liv i denna bok med Monicas hacks. Exempelvis hack nr. 30 som gör om en Skala bricka, hack nr. 24 som gör ett fint våningsfat av ARV tallrik och skål. Hack nr. 18 som gör om en Ribba tavelram till en Smart kalender eller hack nr. 13 som gör om 365+ dricksglas till fina ljushållare. (se bilder nedan)

Så många fantastiska hacks i denna bok!

Det spelar ingen roll om du är hemmafixaren som fixar stora helg-/ vecko-projekt. eller vill pyssla med något en fredagskväll. Det som jag älskar med denna boken är att den har någonting för alla. Jag vet verkligen att denna boken har så många hacks att dela med sig utav till så många olika typer av svenssons och kan ge idér till hur man själv kan göra sina egna hacks i framtiden.

Som jag sa, jag är verkligen omgiven av så många begåvade människor och är så glad att jag känner Monica Karlstein & fick denna bok av henne. Nu har jag verkligen en perfekt present att ge bort till nära och kära som jag vet älskar att inreda och pyssla lite själv!

99 hacks : från massproducerat till genuin inredning Klicka på boken för att se och läsa mer! 😊

Gillar

Kommentarer

Idavictoriajohansson
Idavictoriajohansson,
Fin blogg!!⭐️💫
nouw.com/idavictoriajohansson
MatildaWaern
MatildaWaern,
Åh tack så mycket vännen <3
nouw.com/matildawaern