Ett papper från tingsrätten..

​Så idag när jag hämtade posten så var det från tingsrätten i Varberg. Jag blev lite chockad av att redan få pappersbeviset från tingsrätten att vår skilsmässa nu gått igenom lagligt och jag numera inte längre är gift utan en ensam singel kvinna var en konstig känsla eller rättare sagt är en konstig känsla. Detta var ju inte vad jag hade planerat, detta fanns inte ens i mina tankar. Att jag skulle stå 21 år gammal och frånskild från mannen som jag trodde var mannen i mitt liv.. 


Med facit i handen så är det så många saker jag hade kunnat göra annorlunda det senaste 2 åren som hade kunnat ändra mycket. Visst är det lätt att vara efterklok när man har facit i handen? Problemet är ju att det kallas att vara efterklok av en anledning, att man är klick i efterhand. Men jag ångrar inget i mitt liv, kanske just för stunden när det är som allra jobbigast och man fortfarande är så ledsen att man inte kan sova på nätterna men när känslan av tomhet, ledsamhet, arghet och undran har lagt sig så inser man att det som har hänt är precis vad jag ville skulle hända men som inte hände så som jag hade tänkt. 

Vi kan inte styra över våra liv, vi går inte runt med facit i handen på allt som kan hända eller ska hände. Ibland gör vi misstag och kommer in på sidospår i våra liv, och detta var ett av dom för mig. Men jag är så många erfarenheter rikare, jag hade det bra på så många sätt men inte tillräckligt för att stanna kvar. Jag valde att lämna och varför det är mina anledningar och någon dag kanske jag berättar. Men jag var inte lycklig och alla förtjänar att vara lycklig. 

Jag tänker inte sitta och hänga läpp och sörja vad som kunde blivit, för man vet aldrig Man får ta beslut baserat på vad som känns som det rätta att göra, vilket jag gjorde. Och jag vet att det var rätt beslut så därför blir det enklare men absolut inte lätt för mig att gå vidare i mitt liv. Jag tänker ta dessa 2 år och ta till mig dom för det är erfarenheter som gör mig starkare. Jag har så mycket gott i mitt liv och jag vet att detta var rätt. 

Nu kan jag gå vidare i mitt liv med ett helt nytt år framför mig och låta mig själv ta plats i mitt egna liv och välkomna nästa år med öppna armar med ett leende på läpparna! 


Gillar

Kommentarer

Christer Holm,
Du är 21 år och det kommer fler , jag skilde mig när jag var 35 från min dotters mamma , inte det lättaste beslut men det var det bästa för oss båda två. Jag hoppas du finner kärleken när du är redo igen..
Gott nytt år på dig ..
www.christerholm.nu
MatildaWaern
MatildaWaern,
Hej! Jag vet att jag har hela livet framför mig, och min framtid ser ljus ut. Jag är glad att jag är stark att ta det beslutet jag gjorde nu. Det var det rätta.. Jag hoppas även att jag är redo för kärleken när den dyker upp. Tack! 😊
nouw.com/matildawaern