Festligheter

Som sagt, denna helgen åkte vi ner till min familj för att fira min far som fyllde 50 år i torsdags. Senast jag var hemma var 1 oktober 1 natt så det har varit så underbart att vara hemma under denna helgen. Alla mina syskon har varit hemma med deras respektive så vi har varit 10 stycken runt matbordet nu varje dag. Vi har skrattat och haft det så mysigt.

I fredags hade vi fest för min pappa med släktingar och närmsta vänner, en liten mysig fest som blev riktigt lyckad. Fick träffa min kusins nya bebis, såå söt! Ja, man blir lite bebissugen alltså... Så fredags blev sent men det var så trevligt.
Igår, Lördag blev det slapp-dag efter en sen fredag och vi spelade spel och bara myste hemma. På kvällen åkte vi på en konsert, en musikalartist från London kom och sjöng ett par sånger och hon var så duktig. På vägen hem blev det att äta Mcdonald's & hämta Aron som var hos min moster. Det var en riktigt härlig fest för en riktig härlig person. 

Jag har verkligen världens bästa pappa​! Man kan inte välja sin pappa men jag hade valt honom 1000000 gånger om. Han är omtänksam, snäll, framgångsrik, envis, har humör, har aldrig fel & han älskar sina nära och kära mer än allt. Jag hade världens bästa pappa när jag var liten och växte upp och jag har fortfarande världens bästa pappa nu när jag är vuxen. Det är alltid ett äventyr med min far, han är min idol. Grattis på 50 års dagen pappa! <3 

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Ser riktigt roligt ut! 😃
nouw.com/happym
MatildaWaern
MatildaWaern,
Det har varit helt underbart! 😃
nouw.com/matildawaern