Finns det något som är bättre än nytt smink??

Jag är tjejen som nästan aldrig sminkar mig, helst seriöst. På vardagarna när jag går till jobbet så tvättar jag ansiktet, tar på en dagkräm med lite pigment och kanske målar brynen. Det är det enda. Så nu inför USA så har jag lyxa till det med lite nya sminkprodukter! Och jag måste säga, jag har blivit lite besatt utav att ta hand om min hy. Tvättar ansiktet morgon och kväll och jag gör diverse ansiktsmasker nån dag i veckan och unnar mig en ansiktsbehandling på salong minst 1 gång i månaden. Här nedan ser ni mina nya smink produkter och jag berätta mer om dem nedan!! ÄLSKAR DESSA PRODUKTER!!

Älskar dessa produkter verkligen!! 

Jag använder NYX Pore filler varje dag och den är helt fantastisk. Man får så len hud efter, den täpper igen porerna och man får ett riktigt flow i ansiktet. Lägger alltid på denna innan jag lägger på något annat smink. Och Koffein serumet från The ordinary har verkligen hjälpt emot mina påsar under ögonen. Jag masserar in den under ögonen varje morgon och kväll & det har verkligen hjälp emot mina påsar under ögonen!!
GLOW produkterna från NYX är AMAZING! Älskar dem. NYX flow längst till höger är perfekt om man inte orkar sminka sig men ändå vill se fräsch ut i ansiktet. Man lägger på lite i ansiktet samtidigt som man lägger på sin dagcrém och ger ett riktigt fint glow. Använder denna dagligen på vardagarna till jobbet. De andra GLOW produkterna från NYX är perfekt till en lite mer ''fin'' make up, exempelvis om man ska på middagar, gå ut eller bara vill fixa sig mer än vardaglig sminkning. Läpp produkterna från NYX är så bra. Använder skrubben till läpparna några gånger i veckan och vardagligt till jobbet har jag nu ännu fler lipgloss och läpstift från NYX.

Är ni som mig? Älskar ni produkter för läpparna? 

Jag har på senare tid köpt så mycket läpp produkter. Lipglos, lipscrub, läppstift osv. De flesta jag har köpt har varit från NYX, för jag älskar verkligen hur dem sitter kvar länge på läpparna, känns lena på läpparna och ja, är helt fantastiska. Hade ni velat att jag berätta mer om dessa produkter och kanske typ tar ett kort på alla jag har och skriver lite mer om dem? Haha, märker man att detta är min nya make up favorit? Läppar gör så mycket till bara att ha lite extra i vardagen eller kan ge en riktigt WOW effekt till en festlig make up. Vill ni höra mer?

Gillar

Kommentarer

Karolinee
Karolinee,
Jag sminkar mig aldrig heller och njuter av de lilla sminket jag har 😊
nouw.com/karolinee
MatildaWaern
MatildaWaern,
Det är skönt att inte behöva eller känna att man behöver sminka sig så mycket 😊
nouw.com/matildawaern
MissJohansson
MissJohansson,
För att svara på din fråga, nej... jag tror inte det! Så härligt! Stor kram !<3
nouw.com/missjohansson
linndossing
linndossing,
Känns så fräscht och underbart med nytt smink! Kram
nouw.com/linndossing
soderluundd
soderluundd,
Jättefin blogg! 😊
nouw.com/soderluundd