Födelsedags resa till Paris

I April var jag och Alex i Paris, en stad som alltid har varit romantikens stad för mig & för Alex kanske det också är det men han bodde även där i 6 månader. Vem är inte bättre lämpad för att vara min guide i Paris då?

Vi åkte över min födelsedags helg i April, vädret kunde vart lite bättre, mellan 15-18 grader, halvmolnigt, lite regn och någon solig dag. Kanske egentligen perfekt väder för att turista i kärlekens stad, men vi alla vet att man vill ha soliga fina bilder från sin semester på sin instagram, dont lie, we all know it!

Jag borde kanske skrivit detta inlägget för längesedan när jag hade allting färskt i minnet, men jag ska försöka berätta för er, var er lilla guide på vår resa till Paris & hoppas jag kanske hjälper någon med nått fint tips om ni själva ska resa dit snart. Vi var och såg alla sevärdheter turister ska göra, men Alex visade mig även några hemliga ställen, typ en gömd cocktailbar som man var tvungen att gå igenom köket på en pizzeria för att komma in.. Det var lite häftigt faktiskt. Vi gjorde som sagt alla turistsaker, vi åkte till Louvren, Eiffeltornet, Sacre-Coer, Triumfbågen osv. Allt du kan tänka dig! Vi hann allt detta på bara 4 dagar!
Jag känner att jag är rätt dålig på att återberätta våran resan, istället sitter jag på mobilen och kollar alla bilder därifrån, så jag ska låta bilderna tala för sig själva istället & vara lite tyst. Undrar ni något så fråga på, kanske är bättre på att svara idag än vad jag är på att skriva :D

Gillar

Kommentarer

josefineviberg
josefineviberg,
Är så mysigt ut 😍 är så glad för din skull ❤️❤️
nouw.com/josefineviberg
MatildaWaern
MatildaWaern,
tack vännen ❤️ vi hade såååå mysigt 🌸
nouw.com/matildawaern
johnssons
johnssons,
Ser mysigt ut<3
nouw.com/johnssons
MatildaWaern
MatildaWaern,
det var helt underbart 😍
nouw.com/matildawaern
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså guuu vad mysigt!! <3
nouw.com/matildaberlin
MatildaWaern
MatildaWaern,
Det var det verkligen, längtar tillbaka i detta höstmörker 🌸
nouw.com/matildawaern