Första dagen på nya jobbet!

​Idag stod klockan på 06,30 och det är första dagen på nya jobbet. Jag ska jobba på ett HVB boende som ska öppna i kungsbacka kommun nu denna månaden och min nya arbetsgivare är Göteborgs Räddningsmission. 
Känslan av att ha ett heltidsjobb & fast månadslön är så skönt. För en gångs skull så är det slut på vikariat, timmar, deltid, äntligen så har jag ett ''riktigt'' jobb. 

Idag så fick jag åka in till Göteborg där det nu 3 dagar framöver är utbildningsdagar. Det var så roligt att sitta och lyssna när olika personer inom Göteborgs Räddningsmission gick igenom organisationen och berättade vad Göteborgs räddningsmission faktiskt är. Och jag måste säga att jag är så glad att jag har dem som arbetsgivare. Det är en ideell förening och dem gör så mycket gott för så mycket folk.. Jag känner mig stolt att vara en del i något större och faktiskt göra en skillnad. Detta ska bli riktigt utmanade och riktigt roligt! Ser redan fram emot att gå till jobbet imorgon, och då, då har man nog hittat rätt jobb! 

Gillar

Kommentarer