Framgång föds från hårt arbete + lite tur...

Den senaste tiden är det så många vänner och bekanta som skrivit eller sagt. -Åh du har alltid sån tur Matilda med allt när det kommer till jobb, erfarenheter och det mesta''. Ja kanske, men framgång kommer inte bara för man råkar ha tur. Det är inte så att jag sitter hemma på dagarna, rullar tummarna & rätt som det är så har jag fått ett nytt jobb? Verkligen inte..

Jag letar ständigt efter nya utmaningar, erfarenheter och upplevelser och jag får dem genom hårt arbete och genom att ständigt vara aktiv, social och framåt. Det gäller att visa sig inom det man vill jobba, hur ska man annars bli sedd? Ja, ibland har man tur. Man råkar befinna sig på rätt ställe på rätt tidpunkt och ja, framgång består nog av 90 % hårt arbete och 10 % tur. Men hade man inte lagt ner dem 90 % hårt arbete så kommer  man aldrig nå fram till de 10% med tur. Man får själv skapa sig öppningar, kontakter & möjligheter, sedan om det blir något av det kan självklart ha med lite tur att göra.

Så hur blir man framgångsrik? Hur får man fantastiska möjligheter i livet? 
Tror inte det finns bara ett svar på dessa frågor utan det är så många omständigheter som leder fram till framgång och vägen är inte enkel. Det krävs vilja, envishet, ödmjukhet, passion för det man gör, misslyckanden och ett flertal nej innan man får det ''Ja'' man längtar efter. Det gäller att våga ta för sig, våga misslyckas men sedan våga fortsätta. Vi lär oss av våra misstag och vi växer utav dem. Vill man något tillräckligt mycket och kämpar för att komma dit så lovar jag att ingenting är omöjligt. Så länge man vågar inse att det inte är en dans på rosor. Det är en tuff och slingrig väg och det gäller att veta precis vem man är och vad man vill och så fort man vet det, grattis! Då har du kommit en lång bit på vägen, då gäller det bara att visa andra vad du går för, våga ta plats, våga misslyckas, våga ta risker och våga att drömma stort. Du är den enda som kan ta dig själv till att bli framgångsrik, ingen kommer göra det åt dig. 

Gillar

Kommentarer

amandaolinnea
amandaolinnea,
Det är bra, stå upp för att du är bäst och låt ingen trycka ned dig genom att säga att du har tur!! / Linnea
nouw.com/amandaolinnea
MatildaWaern
MatildaWaern,
Här står vi alltid rakryggade 😊 tack!
nouw.com/matildawaern