Friends on Facebook! Del 2.

Fredag & idag ska jag jobba. Det ska även han göra, Alexander.. Det har nu gått några dagar sedan jag såg honom senast & numera är vi ju ändå vänner på facebook.. Men inte har jag skrivit något, nej nej, måste vänta tills vi jobbat ihop och pratat lite mer. Kanske kan man smidigt styra in samtalet på att man inte känner till Stockholm så jätte bra och få en guide som kan staden? Ja, jag vet, lite väl genomskinligt men det funkar säkerligen. Eller fråga om vart man ska gå ut i Stockholm? Det är ju ändå fredag, kanske man kan dra med tjejerna ut ikväll, möta upp hans vänner senare? MATILDA SKÄRP DIG.. Du sitter på tuben påväg till jobbet och han kanske öppnar munnen och börjar prata med dig och visar sig vara en total idiot.. Jag menar, han är lång, snygg, stilig, säkerligen smart då han pluggade sitt fjärde, femte år? Säkert mycket äldre än mig och har med största sannolikhet en flickvän. Aja, i värsta fall får jag lite ögongodis på jobbet & kanske en vän. PRIO nu är JOBB & mig själv.

Kommer in till jobbet och börjar jobba men det enda jag sneglar på är dörren, jag vet att han börjar inte förrän lite senare och vi ska ju jobba några timmar ihop så allvarligt talat Matilda, fokusera på jobbet nu. Lunchrush och helt plötsligt står han där i baren med mig. Under hela passat småpratar vi väl lite när vi får tillfälle men som jag misstänker, han är säkert upptagen.

Jag fråga om vart man ska gå ut i Stockholm, om han vet några bra cocktailbarer vilket han gjorde. PERFEKT, nu har jag något att skriva och fråga om senare ikväll för ingen chans i världen att jag kommer komma ihåg alla ställena han berätta om. Kanske kan han tillochmed visa mig dit?

Arbetspasset är slut och min vän Maria kommer in till jobbet, vi tar med varsin kaffe från Alexander och ska gå och se ett lucia framträdande. Vi pratar om att ses senare i stan & jag sätter mig återigen på tuben och direkt så flyter tankarna bort på honom. Jag skriver ett meddelande på facebook, frågar vilka cocktail ställen han berättade om och sådär, han svara.

Jag, Natalie & Julia går ut för kvällen men det enda jag tänker på är honom, att jag hellre hade velat sitta nånstans i stan och prata med honom, veta mer vem han är & bara få vara med honom. Vad gör han för att få mig så fängslad? I don’t even know him..

Dum som man är så skriver Matilda till Alexander hela kvällen/natten och han fick säkerligen flertal filmer när Matilda dansar med sina vänner ute på klubben. Trots min charm så kom han aldrig in till stan men sa att vi får ses en annan dag.. Vilket nu känns rätt självklart när klockan är 2 på natten och han borde sova för längesedan men trots allt så skriver han fortfarande med mig.

Kanske är han lika intresserad som jag är? Eller iallafall var han kanske det innan denna kvällen?

Vi sätter oss på tunnelbanan och åker hem, Nästa morgon vaknar jag klockan 9, sneglar emot telefonen men tänker. Han får skriva om han vill. Jag skrev nog tillräckligt igår..

Några timmar senare får jag ett SMS. alexander står det: Hej, Lever du? 
Jadu, nu lever jag. 😊 Vad ska du göra på nyår frågar han även? Ja kanske kyssa dig på 12 slaget tänker matilda... 

Gillar

Kommentarer