Full rulle hela veckan!

Jag kan knappt tro att det redan är torsdag, imorgon är det fredag och helg och även 2 veckor kvar tills vi åker till USA! Jag börjar bli så exalterad att jag drömmer om resan redan nu.. Typ allt som kan gå fel. En gång glömde jag passet hemma. En annan gång glömde jag passet på toaletten på flygplatsen innan säkerhetskontrollen? Vem gör så ens? Jag har även tappat passet på flyget så vi inte kunnat åka med vårt nästa flyg... Ja asså, det mesta handlar om mitt pass att jag till och med imorse när jag gick upp, öppnade passet, kolla att allt var som det skulle och la tillbaka det på sin plats. När folk undrar varför jag planerar min resa in i minsta detalj och undrar varför, då kan jag enkelt bara hänvisa till mina mardrömmar..

Men som sagt, idag är det torsdag och denna vecka på jobbet har gått så snabbt. Jag har inte ens berättat om mitt nya jobb ju. Jag lovar, imorgon är dagen som jag berättar om mitt nya jobb, eller så kanske jag berättar om en tävling jag kommer lägga upp inom kort. Kanske ska jag lägga upp den imorgon? Vad tycker ni?

Igår så var min mamma och pappa och hälsade på oss. Vi åt middag hemma hos oss och bara pratade och myste. Så kul att träffa dem. Jag tror sist var för säkert mer än 1-2 månad sedan. Tiden går så fort. Så det var trevligt att få umgås med dem. Det jag saknar mest när jag bor här i Stockholm är min familj, definitivt. När jag kommer hem från USA så ska jag åka hem 1 gång i månaden. Eller snarare jag får inte vara utan min familj mer än 1.5 månad, de kan ju även hälsa på oss.

Har jag berättat att jag äntligen har hittat en lägenhet att byta mot? Dvs byta min lägenhet i Kungsbacka emot en i Stockholm??? Detta är också något jag måste berätta mer om! Vi har skickat in alla papper och väntar bara på godkännande. Jag lovar att berätta mer om allt detta jag lovat att jag ska berätta om, men inte ikväll.

Idag har jag efter jobbet tränat för första gången på minst 1 månad, det var så skönt. Ett riktigt benpass. Hoppas verkligen att jag kan fortsätta träna nu och att jag mår bra. Har verkligen saknat att träna. Nu blir det att packa väskan inför sista arbetsdagen på veckan och sen sova! Godnatt vänner!

Gillar

Kommentarer

JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Kommer gå så fort! och kommer bli underbart 😊
nouw.com/juliavnmelin
MatildaWaern
MatildaWaern,
Jag hoppas det, nu är det mindre än 1 vecka kvar!! <3
nouw.com/matildawaern
linndossing
linndossing,
Men så mycket underbart du har att berätta! Ser framemot att läsa om allt ❤️ Kram
nouw.com/linndossing
MatildaWaern
MatildaWaern,
Ja verkligen, en hel månad att berätta om, kanske man ska göra en video vlogg om resan? <3
nouw.com/matildawaern
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229