Fullt ös denna vecka

Måndag och ny vecka! Denna vecka ser jag verkligen fram emot. På torsdag åker jag, Alex och Aron hem till mina föräldrar i Göteborg för att fira pappa som fyller 50 år. Min pappa har gått & blivit gubbe! Haha ojojoj! Min lillasyster fyller även 22 år så imorgon ska vi ut & fira henne. Det kommer bli god resturang och sen ska vi se den nya ''Harry Potter'' filmen! Jag längtar!! Är det något jag älskar så är det Harry Potter, sedan jag var 6 år har Harry Potter funnits i mitt liv. Bästa böckerna någonsin!

Idag har jag slappat hemma hela dagen och vilat upp mig. I veckan ska jag även på fysioterapi samt till kiropraktorn och frisören. NU är det dags att ta tag i saker och ting känner jag. Det är mycket ändringar på gång och jag ser fram emot dessa. Är inte helt redo att berätta allting ännu, utan det får bli när allt är helt klart.

Nu under kvällen ska Alex plugga, jag ska kolla Vår tid är Nu och Outlander kanske inte båda två, får nog välja en utav dem. För vi håller på att göra bakad potatis i ugnen! Sååå gott! Brukade alltid äta det när vi var i England när jag var liten. Som jag saknar våra semestrar till england när jag var liten.. Vilket fall som helst. Det är måndag, ny vecka och nya tag! Jag känner mig exalterad, gör du?

Gillar

Kommentarer

elinelmersson
elinelmersson,
Åh härligt, kör hårt!! Kram
nouw.com/elinelmersson
MatildaWaern
MatildaWaern,
Ja 😃 tack <3
nouw.com/matildawaern