Girl's night out

Vad jag tycker om mina underbara vänner. Gårdagens kväll/natt blev trots allt lyckad trots att gatorna var blank hala & vi möttes upp senare än tänkt.. Vi gick till Flygarns där vi satt och tjötade & hade det trevligt med några killkompisar. Det blev mycket skratt & trevligt hade vi det & om inte det var nog så spelade även DJ Wookie. Så det var även go mixad musik som godis för ens öron!

Kvällen tog oss senare till Park Lane där temat var Fifty Shades of Park Lane. Det bjöd inte riktigt på lika go musik som på Flygarns men tur att vi kan dansa ändå, vilket vi gjorde hela natten lång. Det var lagom med folk, så härligt att slippa stå och trängas utan faktiskt kunna dansa utan att behöva armbåga sig fram för att ta sig till eller från dansgolvet, ni alla vet hur det kan vara? Enda som var synd är att vi hade så kul att ja totalt glömde av att ta några härliga kort från kvällen, tur var så fick min vän Lina ett kort taget, självklart i kön till toaletten..

För att sammanfatta kvällen så var det en bra start på 2016 och kan hända att mina fötter ömmar lite mer än gårdagen & man är lite smått trött efter lite för lite sömn. Nu sitter jag hemma igen med vovven liggandes i knät och en Glossybox att öppna! Håll utkik ikväll om ni är nyfiken på The Positivity Box! 

Jag, Lina & Andréa.
Foto: @linamanda

Gillar

Kommentarer