God jul mina kära vänner 🎉

Årets bästa dag efter min födelsedagen är julafton. Jag älskar allt som har med julen att göra. Laga Julmaten, ge julklappar, baka julgodis, umgås med mina nära och kära och bara leva i nuet med varandra. Detta året firade jag och Alex julafton ihop, denna gången hos min familj nere i Göteborg. Vi har haft det så mysigt under dagen, tagit en morgonpromenad med Aron ner till havet, lagat julbordet, pyntat fint och ätit allihopa, spelat sällskapsspel, kollat Kalle Anka, öppnat julklappar och sedan ätit risalamalta och ostbricka och en massa julgodis. Nu sitter vi alla på var sitt håll och antingen läser en ny bok vi fått, provar kläder, kollar tv och bara är med varandra. Det är så mysigt och jag önskar det var såhär oftare! Julafton är magisk verkligen! Hur har eran julafton varit?
Såhär såg vår julafton ut ♥️

Gillar

Kommentarer

Naatly
Naatly,
Åh så fina ni är!! 😍 God Jul!
nouw.com/naatly
MatildaWaern
MatildaWaern,
happyM
happyM,
Såå fina! <3
nouw.com/happym
MatildaWaern
MatildaWaern,
LifeIsBetterAlive
LifeIsBetterAlive,
Jättefina bilder! Verkligen älskar sista bilden! Ni är så fina alla tre. 😊❤ Kul att fira tillsammans också. Det har jag och min fästman gjort i 3 års tid nu. Första gången med min familj, förra året med hans och nu med min igen. Så nästa blir med hans. Fast vi två planerar att äga julen i framtiden. Alltså att alla ska komma till oss då, men vi får väl se hur det blir. 😊 Vi får skaffa barn först så vi har nåt att locka familjerna med. 😂 De två första jularna firade vi på varsitt håll.
nouw.com/lifeisbetteralive
MatildaWaern
MatildaWaern,
Tack så mycket <3 Ja verkligen, detta blev ju vår första jul tillsammans. Man vill ju dela julafton med sin andra hälft! I framtiden när man har egen familj och barn så vill man ju att alla ska komma till oss, precis som ni tycker! Skönt i att vara hemma och slippa resa under all julhets! barn brukar locka rätt bra 😉 God jul och gott nytt år och god fortsättning på dig <3
nouw.com/matildawaern
LifeIsBetterAlive
LifeIsBetterAlive,
Ja! 😁 God fortsättning till dig med! ❤
nouw.com/lifeisbetteralive