Göra produktiva saker när man är soffliggandes & sjuk..

​Under helgens mello-bubbla så vet alla som jag träffa att jag vart krasslig.. Jag tänkte att det bara är lite förekylning och det går över av sig själv, men när man käkar läkemedel och tar sprutor som sänker ens immunförsvar så får man vara lite försiktig. Så idag så vart jag hos läkaren och blev sjukskriven en vecka så jag kan bli av med feber, halsont, huvudvärk, snuva och en hals som känns som sandpapper. Tydligen ska jag försöka vila min röst så mina stämband får vila sig och återhämta sig efter helgen men även efter sjukdom.. 

Så nu sitter jag här, hemma i soffan med O.C på och en pizza framför mig och undrar hur jag ska gå från en fartfylld helg med en massa vänner och folk runt mig till att ensam sitta här och ha tråkigt? 
Det kanske hinns med mycket bloggande denna vecka och en massa andra saker man kan göra när man ändå bara orkar ligga på soffan, som att kolla igenom en hel säsong med O.C. Fylla tvättkorgen full med tvätt, se till att disken staplas i köket och att högen med snorpapper växer till en vacker pyramid? 

Vilken härlig vecka jag ska ha.. Tips på bra serier eller film man kan kolla på så man inte dör av uttråkning? 

Aron känner med mig, han ser lika trött ut som mig. Skönt att ha han gosandes när man är sjuk.

Gillar

Kommentarer