Hade aldrig klarat mig utan honom genom detta.

December månad blev en jobbig månad & jag hade inte klarat den om det inte vore för honom. Han finns alltid där för mig, tröstar mig när jag är ledsen, jävlas med mig när han tycker jag är tråkig och är alltid redo att leka när man är glad. Jag hade absolut inte klarat av denna gångna månaden om det inte vore för min hund Aron. 

Ni som har hundar vet säkert precis vad jag menar när jag säger att hunden är människans bästa vän. Jag vet att min vovve inte kan prata med mig men ibland så behövs inga ord, ibland behöver man bara ha någon nära och tur för mig så har jag hunden. Han är nog aldrig längre ifrån än 5 meter från mig och skulle han vara det då vet jag att det är något bus på gång. 

Lägenheten hade känts så tom om det inte vore för att Aron är här, han har blivit min trygghet & jag hans.
Vad hade livet varit utan en ''pälskling'' i mitt liv? Trist, tråkigt & ensamt. Har ni också en liten ''pälskling'' där hemma, eller kanske fler än en? De verkar ju som att när man skaffar en så blir det lätt några fler? Right? 

Från dagens långpromenad som spenderas med lite lek på stranden!

Aron har alltid älskat havet, fick stoppa honom från att bada, hade vart lite väl kallt!

Aron är en blandras kille född 3 sept 2014, 14 månader är han nu. Blandning mellan bichon havanais/dvärgpudel. Super aktiv kille med mycket energi, kunde inte fått en bättre första vovve! 

Gillar

Kommentarer

EmelinaLovisa,
Så fin blogg! Kika gärna in hos oss och ställ gärna någon fråga under vår frågestund.

Kram
www.besties.devote.se
MatildaWaern
MatildaWaern,
Tack så mycket, klicka gärna på följa mig 😉 Ska kika in på er blogg! 😊 Kram på er!
nouw.com/matildawaern