Han är hemma igen!

Efter några dramatiska dagar där Aron har varit dålig med diarré, kräkningar och till slut detta blandat med blod så åkte vi in till djursjukhuset. Så sedan igår morse har Aron varit på Bagarmossens djursjukhus. Han fick ta blodprover, göra ett ultraljud och fick en infart i benet där han fick dropp och smärtlindring. Det var så jobbigt att lämna ifrån honom och sedan vi lämna ifrån oss honom har jag gått runt och oroat mig konstant. Om det är såhär det är när man får barn som blir sjuka så ska jag se till att bara få friska barn.. Detta har verkligen varit hemskt. Att inte kunnat vara med Aron när han varit dåligt har vart så påfrestande för mina nerver.

Så idag på lunchrasten ringde veterinären och sa att Aron kan åka hem. Så jag åkte från jobbet strax efter kl 16 för att åka med Alex och hämta Aron. Vet inte vem som var gladast, vi eller Aron. Något jag märkte direkt var att Arons röst var så hes. Stackaren måste suttit och skällt, gnällt och inte mått bra alls.. Stackarn låter som en trasig hes trasdocka ungefär. Han låter hemskare än mig när jag är sjuk och hes. Det gör ont i hjärtat att veta att han vart på djursjukhuset och varit rädd, orolig och gnällt efter oss. Man känner sig så hjälplös.

Ikväll är det alla hjärtans dag och vi ska bara vara hemma alla tre och mysa. Aron har legat i sin hundbädd och jag har legat på golvet bredvid och kliat honom. Nu ska han bara bli bättre. Det var en akut gastroenterit han hade fått med inflammerad magsäck och tarm. Så nu blir det mat 6 ggr per dag samt lite medicin och så.. Så tacksam när vi betalade för dagens besök att vi hade försäkring, tack Agria.

Nu ska jag fortsätta mysa med min älskade hund ❤️ Ser ni hur trött han är?

Gillar

Kommentarer

LifeIsBetterAlive
LifeIsBetterAlive,
Skönt att höra att han fått komma hem. 😊
nouw.com/lifeisbetteralive
MatildaWaern
MatildaWaern,
Ja verklige <3 vi är såå glada!
nouw.com/matildawaern
sadine
sadine,
Usch, ja det är verkligen hjärteskärande när ens lilla vän blir sjuk. Hoppas han kryar på dig<3
nouw.com/sadine